Tickets
Shop
Nieuws 27 dec 2019

De Sprint app in 2019

Het jaar zit er bijna op en wij hebben weer flink genoten van alle Sprint appgebruikers die in 2019 fanatiek geschaatst en/of geskatet hebben. Ook dit jaar zijn we weer druk bezig geweest met het innoveren en doorontwikkelen van de app. In dit artikel blikt Sprint terug op 2019.

Eerder dit jaar meldden we al dat er 8000 sportievelingen gebruik maken van de Sprint app. Inmiddels is dit aantal alweer gegroeid tot ruim 9400! En natuurlijk hebben al deze Sprinters fanatiek geschaatst en/of geskatet: er zijn dit jaar namelijk ruim 52.000 sessies gestart.

Gemiddeld werd er per sessie 22 kilometer afgelegd. Voor de schaatsers: dat zijn 55 rondjes per sessie. Totaal zijn er in 2019 door alle Sprinters ruim 2,9 miljoen rondjes geschaatst, wat neerkomt op meer dan 1,1 miljoen kilometer in 2019. Alle gebruikers samen hebben ruim 28 keer rond de aarde zijn geschaatst in 2019! Sprint jij volgend jaar (weer) met ons mee?!

Ontwikkelingen
In 2019 hebben zijn een aantal nieuwe functies toegevoegd aan de Sprint app. In het begin van de zomer is de skatefunctie geïntroduceerd. Deze functie werkt met de GPS op je telefoon. Na afloop van je skate-sessie kun je jouw afgelegde route en skateprestaties inzien. Wil je meer weten over de skatefunctie? Lees dan dit artikel!

Al langere tijd bestond de wens om het meten van schaatsprestaties voor echt iedereen mogelijk te maken, om nog meer schaatsers plezier te laten beleven aan de sport. Daarom is in november de chiphuurfunctie toegevoegd aan de Sprint app. Hiermee kun je in de app een chip huren bij een van de dertien deelnemende ijsbanen in Nederland, voor maar € 2,50 per dagdeel.

Begin december is er nog een grote update van de Sprint app geweest: Clubranglijsten en het filter. Door de filterfunctie kun je een ranglijst filteren op seizoen of maand. Dat betekent elk seizoen of elke maand weer een gave uitdaging! Dankzij de Clubranglijsten kunnen schaatsers of skaters die lid zijn van een vereniging hun prestaties vergelijken met clubgenoten. Wie is het snelst en wie legt de meeste kilometers af?

Maak jij nog geen gebruik van de Sprint app? Download 'm gratis in de Play Store of de App Store.


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan