Begin deze week zijn er weer nieuwe functies toegevoegd aan de Sprint app! Na het updaten van de app is het mogelijk om jezelf toe te voegen aan de ranglijst van jouw eigen vereniging, de Clubranglijst. Vanaf nu kun je jouw prestaties vergelijken met je clubgenoten met gebruik van de Sprint app.

Met de Clubranglijst kun je op elk moment inzien hoe jij presteert ten opzichte van jouw clubgenoten. Wie zet de snelste tijd neer of legt de meeste kilometers af? De ranglijst kun je eenvoudig toevoegen door onderstaande stappen te volgen:
- Ga naar ranglijsten in de Sprint app en swipe naar link
- Kies voor Indoor schaatsen en vervolgens voor Clubranglijst
- Vul je KNSB-relatienummer in en klik op Deelnemen

Je bent nu toegevoegd aan de ranglijst! Als jouw KNSB-relatienummer al gekoppeld is aan jouw SchaatsID, dan is de laatste stap niet van toepassing.

Filters in de ranglijsten
Naast de nieuwe clubranglijsten, is er ook een filter optie toegevoegd aan de ranglijsten in de Sprint app. Hiermee kun je in elke ranglijst, dus ook de clubranglijsten, filteren op seizoen of per maand. Dat betekent dat je elke maand weer een mooie uitdaging hebt! Je kunt natuurlijk ook nog steeds de totaalranglijst van Sprint inzien. Filteren in de ranglijsten is heel eenvoudig: ga naar de ranglijsten en klik links bovenin op het filter icoontje.

Schaats of skate jij ook, maar maak je nog geen gebruik van de Sprint app? Download de app gratis in de Play Store of App Store en start met het meten van je prestaties!