Tickets
Shop

Contact 

Redactie Schaatsen.nl
Mississippidreef 153
Postbus 11084
3505 BB Utrecht
redactie@schaatsen.nl

Vragen, suggesties, tips en/of opmerkingen die betrekking hebben op de inhoud van deze website, kunnen worden gemaild naar de redactie. 

Voor vragen en/of opmerkingen over schaatsevenementen, kun je terecht op schaatsen.nl/tickets.

Colofon schaatsen.nl

Uitgever
KNSB

Redactie
Léon de Kort
Mark Bremer
Lisanne van der Eijk
Margriet de Schutter

Channel Manager
Maikel van Huet

Technische realisatie en vormgeving
Dept

Over de redactie

Schaatsen.nl, een uitgave van de KNSB, is in 2010 opgericht ter promotie van het schaatsen en inlineskaten. Het doel was om van schaatsen.nl hét informatieplatform voor de liefhebbers van deze sporten te maken. Anno 2022 trekt de website jaarlijks ruim 2,5 miljoen unieke bezoekers.

Iedereen die hierin geïnteresseerd is kan op schaatsen.nl een breed palet aan nieuws en achtergronden vinden over zijn/haar favoriete sport. Voor de productie van actuele, aantrekkelijke en betrouwbare content heeft de KNSB een klein team van professionele journalisten in dienst, geleid door een hoofdredacteur.

Deze redactie heeft een grote mate van vrijheid in de keuze en aanpak van onderwerpen, mits voldaan wordt aan algemeen geldende journalistieke principes, zoals hoor en wederhoor. Deze werkwijze is vastgelegd in het redactiestatuut van schaatsen.nl, dat in 2020 opnieuw is vastgesteld.

Hoewel schaatsen.nl een uitgave is van de KNSB, vertolkt de redactie nadrukkelijk niet het standpunt van de bond, maar vaart zij een goeddeels onafhankelijke koers. De website knsb.nl is het platform waarop de schaatsbond informatie biedt over breedtesport, opleidingen, regelgeving, etcetera.  

Werken bij Schaatsen.nl

Stage
Vind je het leuk om content te maken, weet je alles van social media en ben je gek van schaatsen en inlineskaten? Dan ben jij misschien wel de stagiair die past bij schaatsen.nl. Bekijk de stagevacatures bij KNSB & Schaatsen.nl hier.

Group 2