Tickets
Shop

De kracht van schaatsen

Het platform schaatsen.nl biedt jouw merk of organisatie vele mogelijkheden om doelgericht de duizenden schaatsfans in Nederland te bereiken of om de associatie te maken met het schaatsen of inlineskaten.

Breng jouw merk of organisatie onder de aandacht bij de schaatsfan
Wil jij gebruik maken van de associatiemogelijkheden om jouw organisatie of merk onder de aandacht van de schaatsliefhebbers te brengen? Dat kan via ons platform schaatsen.nl waar er diverse promotiemogelijkheden zijn. Denk aan het uitrollen van jouw online campagnes via onze website of social media kanalen, de inzet van display bannering, actiepagina's of branded content.

Digitale MediaKit
Alle online activatiemogelijkheden op schaatsen.nl staan weergegeven in onze Mediakit.

De kracht van het Schaatsen
In Nederland leer je fietsen, zwemmen en ... schaatsen. Bijna iedereen heeft wel een keer op het ijs gestaan. Schaatsen is groot in Nederland en staat in de top 3 meest bekeken sporten. We kijken er graag naar én we doen het graag zelf.

Download infographic

Meer informatie
Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Anouk Kuiper (A.Kuiper@knsb.nl)

Maak kennis met de partners van de KNSB

Samen met de Hoofdsponsors van schaatsend Nederland en de verschillende partners maakt de KNSB het mogelijk dat de schaatssport bij de top drie sporten van Nederland hoort. Onderstaand vind je de partners die dit mogelijk maken.

Hoofdsponsors van schaatsend Nederland

Topsponsors

Official suppliers

Official Mobility Partner

Preferred supplier

Eventpartners

Mediapartners

Suppliers TeamNL Shorttrack

 

Group 2