Tickets
Shop
Nieuws 25 nov 2019

Meten van schaatsprestaties voor iedereen toegankelijk dankzij chiphuur

We willen nog meer schaatsers plezier laten beleven aan de schaatssport en de Sprint app en blijven daarom de app doorontwikkelen. Vanaf vandaag kan iedereen via de Sprint app een chip huren om zijn of haar schaatsprestaties te meten op verschillende ijsbanen in Nederland.

Om deze doorontwikkelingen mogelijk te maken is Sprint, in samenwerking met MYLAPS, Sportunity en de KNSB een samenwerking aangegaan met meerdere ijsbanen in Nederland. Dankzij deze unieke samenwerking kunnen gebruikers eenvoudig een chip huren via de Sprint app en ophalen bij de ijsbaan op het geplande huurmoment.

Het huren van een chip kan voor maar € 2,50 per dagdeel in de Sprint app. Met dank aan deze nieuwe huurmogelijkheid, willen we nog meer schaatsers een geweldige schaatsdag bezorgen en het meten van schaatsprestaties voor iedereen toegankelijk maken.

Hoe werkt het?
In de Sprint app kun je jouw voucher voor de chiphuur aanschaffen. Start een sessie of ga naar je profiel en klik op het voucher icoontje. Kies bij welke ijsbaan en op welk moment je de chip wilt huren. Heb je dit gedaan, dan verschijnt de voucher in de app. De ijsbaan heeft de chip voor je gereserveerd en zal deze voor je klaarliggen bij de kassa van de ijsbaan op het door jou gekozen dagdeel.

Na het verzilveren van de voucher bij de kassa ontvang je de chip. Na afloop van je sessie kun je de chip weer inleveren bij de kassamedewerker. Bekijk hier de volledige huurvoorwaarden.

Bij welke ijsbaan kun je terecht?
In de Sprint app kan je zien bij welke tien ijsbanen in Nederland het al mogelijk is om een MYLAPS chip te huren. Doet jouw ijsbaan nog niet mee? We hopen ook met hen snel een samenwerking te kunnen starten. Bij deze ijsbanen wordt het huren van een chip mogelijk: De Scheg (Deventer), De Westfries (Hoorn), De Vechtsebanen (Utrecht), Kunstijsbaan Breda, IJssportcentrum Eindhoven, De Meent Bauerfeind (Alkmaar), De Uithof (Den Haag), IJsbaan Haarlem, Kardinge (Groningen), IJsbaan Twente (Enschede) en Triavium (Nijmegen).

Schaats of skate jij ook graag, maar maak je nog geen gebruik van de Sprint app? Download de app gratis in de Play Store of App Store en start met het meten van jouw prestaties!


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan