Er is een bomvol schaatsweekend in aantocht. Met shorttrack, langebaan en marathon, wedstrijden in binnen- en buitenland. Lees hier hoe je alles kunt volgen.

World Cup 4 shorttrack Seoul
De shorttrackers zijn verkast van Shanghai naar Seoul voor hun laatste wereldbekerwedstrijd. Het belooft een spannend toernooi te worden, want hierna wordt bekend hoe de olympische tickets zijn verdeeld. Van donderdag 16 tot en met zondag 19 november strijden de Nederlanders op alle afstanden. Het hoofdtoernooi is vanaf zaterdag te volgen via de livestream van de ISU of via NOS.nl. Let op: het is acht uur later in Zuid-Korea. Het programma en alle uitslagen zijn hier te vinden.

World Cup 2 langebaan Stavanger
Het knusse stadion in Stavanger is vrijdag 17 tot en met zondag 19 november het decor van de World Cup 2. De wedstrijden zijn live te volgen via de ISU en ook de NOS zend het toernooi uit (via een livestream en op televisie deels live en deels in samenvatting). Klik hier voor het volledige programma en de uitslagen.

Holland Cup Pure sprint Deventer
In Deventer wordt op zaterdag 18 november de Holland Cup Pure sprint verreden, de wedstrijd voor de 'puurste vorm van sprinten'. Vanaf 18:00 uur komen de rapste dames en heren in actie op de 100, 300 en 500 meter. Onder andere Anice Das, Roxanne van Hemert, Michel Mulder en Jesper Hospes staan aan de start.

KPN Marathon Cup 5 Haarlem
De dames en heren van de langste adem zijn toe aan hun vijfde wedstrijd van de competitie. Op zaterdag 18 november strijken ze neer op de IJsbaan Haarlem. Om 17:45 uur starten de beloften, gevolgd door de dames om 19:15 uur en de heren van de Topdivisie om 20:30 uur. De wedstrijd is te volgen via onze livestream. Alle informatie over marathon is te vinden op schaatsen.nl/marathon.

Mass startcompetitie 3 (finale) Haarlem
Voorafgaand aan de KPN Marathon Cup 5 is de finale van de massastartcompetitie. In Haarlem rijden de dames om 17:00 uur en de heren om 17:15 uur hun derde en laatste wedstrijd.