Tickets
Shop

ONK Marathon

za 27 jan - za 27 jan
Marker Weissensee

Op de Weissensee staan er vier wedstrijden op het programma, waaronder drie Grand Prix wedstrijden en het Open Nederlands Kampioenschap.

Het Open Nederlands Kampioenschap
Het Open Nederlands Kampioenschap wordt ieder jaar verreden op de Weissensee. De wedstrijd maakt geen deel uit van de zes Grand Prix-wedstrijden, wat betekent dat de uitslag niet meetelt in het algemeen klassement. Wel staan er de Nederlandse titels op natuurijs op het spel. 


Locatie

Weissensee
Oostenrijk

Google Maps openen

Deelnemerslijst

Het landelijke marathonpeloton kent vier verschillende pelotons: de Topdivisie Mannen, de Topdivisie Vrouwen, de Beloftendivisie Mannen en de Beloftendivisie Vrouwen. Weten wie er in welke ploeg zit? Bekijk de Topdivisie Teamspagina en de Beloftendivisie Teamspagina op schaatsen.nl.

Programma

Programma 27 januari 2024:
07:30 | Mannen (150km)
07:32 | Vrouwen (100km)


Live

Schaatsen.nl zal tijdens het ONK Marathon op de Weissensee live verslag doen door middel van een liveblog op de homepagina. Daarnaast zijn er verschillende (stationaire) livestreams beschikbaar via het YouTube kanaal van de Alternatieve Elfstedentocht Weissensee en zijn de live doorkomsten te volgen via schaatsen.nl/livemarathon


Uitslagen

Alle uitslagen vind je na de wedstrijd op deze pagina.


Nieuws

{{ item.title }}

{{ item.date | date: 'd MMMM yyyy' }}