Tickets
Shop

Grand Prix 3 - AEW

wo 31 jan - wo 31 jan
Marker Weissensee

De natuurijs 'Grand Prix' bestaat uit een reeks van 6 wedstrijden waarbij buitenlands natuurijs centraal staat. De eerste 3 wedstrijden worden gereden op de Weissensee (Oostenrijk). De laatste 3 wedstrijden worden gereden op de Botnische Golf bij Luleå (Zweden). De afstanden variëren tussen de 30KM en 200 KM. De deelnemers van deze wedstrijden zijn zowel mannen als vrouwen en na 6 wedstrijden wordt een eindklassement opgemaakt.

Grand Prix 3 -Alternatieve Elfstedentocht

De Alternatieve Elfstedentocht is de langste wedstrijd van de zes Grand Prix wedstrijden die worden verreden in Oostenrijk (Weissensee) en Zweden (Lulea) en is het hoogtepunt op de Weissensee. De dames en heren rijden beide 200km.


Locatie

Weissensee
Oostenrijk

Google Maps openen

Deelnemerslijst

Het landelijke marathonpeloton kent vier verschillende pelotons: de Topdivisie Mannen, de Topdivisie Vrouwen, de Beloftendivisie Mannen en de Beloftendivisie Vrouwen. Weten wie er in welke ploeg zit? Bekijk de Topdivisie Teamspagina en de Beloftendivisie Teamspagina op schaatsen.nl.

Programma

Programma 31 januari 2024:
07:30 | Vrouwen (200km)
07:45 | Mannen (200km)


Live

Schaatsen.nl zal tijdens de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee live verslag doen door middel van een liveblog op de homepagina. Daarnaast zijn er verschillende (stationaire) livestreams beschikbaar via het YouTube kanaal van de Alternatieve Elfstedentocht Weissensee en zijn de live doorkomsten te volgen via schaatsen.nl/livemarathon


Uitslagen

Alle uitslagen vind je na de wedstrijd op deze pagina.


Nieuws

{{ item.title }}

{{ item.date | date: 'd MMMM yyyy' }}