Tickets
Shop

Grand Prix 2 - Sprint

ma 29 jan - ma 29 jan
Marker Weissensee

De natuurijs 'Grand Prix' bestaat uit een reeks van 6 wedstrijden waarbij buitenlands natuurijs centraal staat. De eerste 3 wedstrijden worden gereden op de Weissensee (Oostenrijk). De laatste 3 wedstrijden worden gereden op de Botnische Golf bij Luleå (Zweden). De afstanden variëren tussen de 30KM en 200 KM. De deelnemers van deze wedstrijden zijn zowel mannen als vrouwen en na 6 wedstrijden wordt een eindklassement opgemaakt.

Grand Prix 2 - Sprint
De Sprint is de tweede Grand Prix wedstrijd in de reeks van 6 wedstrijden die worden verreden in Oostenrijk (Weissensee) en Zweden (Luleå). De dames rijden 40KM, de heren 60KM.


Locatie

Weissensee
Oostenrijk

Google Maps openen

Deelnemerslijst

Het landelijke marathonpeloton kent vier verschillende pelotons: de Topdivisie Mannen, de Topdivisie Vrouwen, de Beloftendivisie Mannen en de Beloftendivisie Vrouwen. Weten wie er in welke ploeg zit? Bekijk de Topdivisie Teamspagina en de Beloftendivisie Teamspagina op schaatsen.nl.

Programma

Programma 29 januari 2024:
09:00 | Vrouwen (40km)
10:30 | Mannen (60km)


Live

Er zijn verschillende (stationaire) livestreams beschikbaar via het YouTube kanaal van de Alternatieve Elfstedentocht Weissensee. De live doorkomsten zijn te volgen via schaatsen.nl/livemarathon


Uitslagen

Alle uitslagen vind je na de wedstrijd op deze pagina.


Nieuws

{{ item.title }}

{{ item.date | date: 'd MMMM yyyy' }}