Tickets
Shop

Grand Prix 1 - AKM

do 25 jan - do 25 jan
Marker Weissensee

De natuurijs 'Grand Prix' bestaat uit een reeks van 6 wedstrijden waarbij buitenlands natuurijs centraal staat. De eerste 3 wedstrijden worden gereden op de Weissensee (Oostenrijk). De laatste 3 wedstrijden worden gereden op de Botnische Golf bij Luleå (Zweden). De afstanden variëren tussen de 30KM en 200 KM. De deelnemers van deze wedstrijden zijn zowel mannen als vrouwen en na 6 wedstrijden wordt een eindklassement opgemaakt.

Grand Prix 1 - Aart Koopmans Memorial
De AKM is de eerste Grand Prix wedstrijd in de reeks van 6 wedstrijden die worden verreden in Oostenrijk (Weissensee) en Zweden (Luleå). De dames rijden op de AKM 60KM, de heren 80KM.

 


Locatie

Weissensee
Oostenrijk

Google Maps openen

Deelnemerslijst

Het landelijke marathonpeloton kent vier verschillende pelotons: de Topdivisie Mannen, de Topdivisie Vrouwen, de Beloftendivisie Mannen en de Beloftendivisie Vrouwen. Weten wie er in welke ploeg zit? Bekijk de Topdivisie Teamspagina en de Beloftendivisie Teamspagina op schaatsen.nl.

Programma

Programma 25 januari 2024:
08:00 | Vrouwen (60km)
10:00 | Mannen (80km)


Live

Er zijn verschillende (stationaire) livestreams beschikbaar via het YouTube kanaal van de Alternatieve Elfstedentocht Weissensee. De live doorkomsten zijn te volgen via schaatsen.nl/livemarathon


Uitslagen

Top 3 | Grand Prix 1 - AKM
Vrouwen
1. Beau Wagemaker
2. Elsemieke van Maaren
3. Merel Bosma

Mannen
1. Jeroen Janissen
2. Daan Gelling
3. Remco Stam

Alle uitslagen vind je na de wedstrijd op deze pagina.


Nieuws

{{ item.title }}

{{ item.date | date: 'd MMMM yyyy' }}