Tickets
Shop

Grand Prix 1 - AKM

do 25 jan - do 25 jan
Marker Weissensee

De Grand Prix wedstrijden in Weissensee zijn de enige officiële schaatsmarathons op zee-ijs en dit jaar bestaat. de Grand Prix reeks bestaat dit jaar uit zes wedstrijden. De eerste 3 wedstrijden worden gereden in Weissensee. De laatste wedstrijden worden gereden in Lulea. De Grand Prix bestaat uit een reeks wedstrijden waarbij natuurijs centraal staat. De competitie bestaat uit zes wedstrijden van afstanden tussen de 30 en 200 KM. De deelnemers van deze wedstrijden zijn zowel heren als dames en na 6 wedstrijden wordt een eindklassement opgemaakt.

Grand Prix 1 - Aart Koopmans Memorial
De AKM is de eerste Grand Prix wedstrijd in de reeks van 6 wedstrijden die worden verreden in Oostenrijk (Weissensee) en Zweden (Luleå). De dames rijden op de AKM 60km, de heren 80km.

 


Nieuws

{{ item.title }}

{{ item.date | date: 'd MMMM yyyy' }}