Olympisch Kwalificatie Toernooi
Van 26 tot en met 30 december wordt er gestreden om de startplaatsen voor het belangrijkste schaatsevenement ter wereld, de Olympische Spelen in Beijing. Voor de ene een kans om vriend en vijand te verbazen, voor de ander een wedstrijd waar alleen maar verloren kan worden. Kortom: het beloven enorm spannende dagen te worden! Bestel hier je tickets!

Vragen: schaatsen@houseofsports.nl

Daikin NK Shorttrack
Het Daikin NK Afstanden wordt deels in 2021 en deels in 2022 verreden in de Elfstedenhal in Leeuwarden. De ticketverkoop laten we nog niet van start gaan maar je kunt je wel inschrijven om als eerst op de hoogte te zijn wanneer er publiek bij dit NK aanwezig mag zijn.

ISU EK Afstanden
Het nieuwe jaar wordt van 7 tot en met 9 januari afgetrapt met het Europese titeltoernooi in Thialf. Voor de schaatsers is dit de kans op Europese titels en het laatste moment om zich te meten met de Europese top voor de Olympische Spelen. Kom jij ook naar Thialf om te kijken hoe onze kampioenen zich meten met de Europese top? We gaan er weer een gezellig schaatsfeest van maken! Bestel je tickets hier.


Vragen: schaatsen@houseofsports.nl

Daikin NK Allround/Sprint
De strijd om de Nederlandse titels bij het Daikin NK Allround & Sprint gaat weer losbarsten op zaterdag 22 en zondag 23 januari. Bestel je tickets hier en kom erachter wie zich tot Nederlands kampioen mag kronen!

Vragen: schaatsen@houseofsports.nl

ISU World Cup Finale
Het olympisch schaatsseizoen wordt afgesloten met de beste mondiale rijders in Thialf. De top van het World Cup klassement neemt het nog één keer tegen elkaar op in de strijd om de wereldbeker. Beleef de magie van Thialf en bestel je tickets hier

Vragen: schaatsen@houseofsports.nl

Algemene informatie
Voor andere wedstrijden dan de hierboven genoemde zijn nog geen kaarten verkrijgbaar. Altijd op de hoogte van het laatste ticketnieuws? Schrijf je dan in voor de schaatsen.nl nieuwsbrief! Bekijk hier de evenementenkalender voor het seizoen 2021/2022. De volledige kalender vind je op schaatsen.nl/kalender