Maak samen met je schaatsmaatje kans op een geheel verzorgde reis naar de Weissensee en rijd in Team Trachitol de Alternatieve Elfstedentocht. Download de gratis Sprint app en doe mee!

Dit is jouw kans om geheel verzorgd naar de Weissensee in Oostenrijk af te reizen en als teamlid van Team Trachitol de Alternatieve Elfstedentocht te schaatsen op vrijdag 24 januari 2020.

Het enige dat je hoeft te doen is de Sprint app van schaatsen.nl te downloaden, jezelf met je schaatsmaatje op te geven voor de Trachitol® Trials ranglijst en je rondjes te gaan schaatsen.

Het maakt niet uit hoe goed of hoe hard je schaatst; het enige doel is dat jullie samen zo veel mogelijk kilometers schaatsen. De winnaars worden geloot in drie categorieën: > 50 km, > 250 km en > 500 km. Uit elke categorie worden 2 duo’s geloot. Ieder duo vanaf 18 jaar kan zich opgeven.

De actieperiode start op dinsdag 1 oktober om 07.00 uur en eindigt op zondag 1 december 2019 om 23.59 uur. Alleen in deze periode worden de kilometers geteld mits je je als duo hebt opgegeven in de Trachitol Trials ranglijst. Op 2 december verloten we 6 duowinnaars.

Benieuwd hoe het er vorig jaar aan toe ging? Lees hier het verslag van de Weissensee. 

Klik hier voor het deelnamereglement.

Download hier de gratis Sprint app: Android of iPhone.