Maak samen met je schaatsmaatje kans op een geheel verzorgde reis naar de Weissensee en rijd in Team Trachitol de Alternatieve Elfstedentocht. Download de gratis Sprint app en doe mee!

Dit is jouw kans om geheel verzorgd naar de Weissensee in Oostenrijk af te reizen en als teamlid van Team Trachitol de Alternatieve Elfstedentocht te schaatsen op vrijdag 22 januari 2021.

Het enige dat je hoeft te doen is de Sprint app van schaatsen.nl te downloaden, jezelf met je schaatsmaatje op te geven voor de Trachitol® Trials ranglijst en je rondjes te gaan schaatsen.

Het maakt niet uit hoe goed of hoe hard je schaatst; het enige doel is dat jullie samen zo veel mogelijk kilometers schaatsen, want hoe meer kilometers, hoe groter de kans om ingeloot te worden. Ieder duo vanaf 18 jaar kan zich opgeven.

De actieperiode start op donderdag 1 oktober om 07.00 uur en eindigt op maandag 30 november 2020 om 23.59 uur. Alleen in deze periode worden de kilometers geteld mits je je als duo hebt opgegeven in de Trachitol Trials ranglijst. Op 1 december verloten we 9 duowinnaars.

Klik hier voor het deelnamereglement.

Download hier de gratis Sprint app: Android of iPhone.