Tickets
Shop
Nieuws

Trachitol Trials

Maak samen met je schaatsmaatje kans op een geheel verzorgde reis naar de Weissensee en rijd in Team Trachitol de Alternatieve Elfstedentocht. Download de gratis Sprint app en doe mee!

Dit is jouw kans om geheel verzorgd naar de Weissensee in Oostenrijk af te reizen en als teamlid van Team Trachitol de Alternatieve Elfstedentocht te schaatsen op vrijdag 28 januari 2022.

Het enige dat je hoeft te doen is de Sprint app te downloaden, jezelf met je schaatsmaatje op te geven voor de Trachitol Trials ranglijst en je rondjes te gaan schaatsen.

Het maakt niet uit hoe goed of hoe hard je schaatst; het enige doel is dat jullie samen zo veel mogelijk kilometers schaatsen, want hoe meer kilometers, hoe groter de kans om ingeloot te worden. Ieder duo vanaf 18 jaar kan zich opgeven.

De actieperiode start op vrijdag 1 oktober om 07.00 uur en eindigt op dinsdag 30 november 2021 om 23.59 uur. Alleen in deze periode worden de kilometers geteld mits je je als duo hebt opgegeven in de Trachitol Trials ranglijst. Op 1 december loten we 6 duo winnaars.

Klik hier voor het deelnamereglement. Download hier de gratis Sprint app: Android of iPhone.

Heb je afgelopen seizoen kilometers gemaakt?
Vorig seizoen zijn de Trachitol Trials wegens corona gestaakt en zijn alle geschaatste kilometers bevroren tot het aankomende seizoen. Heb je vorig jaar al de nodige kilometers geschaatst, dan kun je dit jaar met jouw maatje verder gaan waar je gebleven bent. Vanuit Sprint ontvang je hier medio september informatie over. 


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan