Tickets
Shop
Nieuws

Leskaarten

De KNSB heeft vier producten om de scholen te ondersteunen bij het aanbieden van leuke schoolschaatservaringen. Dit zijn: (1) lesboekjes, (2) leskaarten voor gymleraren en (3) E-learning voor sportleraren.

Leskaarten

Ga met de kinderen in de gymzaal alvast aan de slag met de eerste beginselen van het schaatsen. De KNSB heeft drie gratis leskaarten ontwikkeld voor in de gymzaal en drie gratis leskaarten voor op de ijsbaan. Zo kan jij als docent een leuke schoolschaatsles verzorgen.

Download hier de gratis digitale leskaarten en laat kinderen ervaren hoe leuk schaatsen is.

Scholingsdagen voor buurtsportcoaches / sportdocenten
Wil jij als (beginnende) verenigingstrainer, buurtsportcoach of (sport)docent zelf aan de slag met het geven van een schaats- of inlineskateclinic aan basisschoolleerlingen? Of wil jij van jouw gymles een schaats- of skateles maken maar weet je niet waar je moet beginnen? Organiseer een scholingsdag van de KNSB. Tijdens een scholingsdag (2-3 uur) krijg je leuke oefeningen mee die je met kinderen op schaatsen en/of skates kunt doen. Heb je interesse of wil je meer informatie ontvangen? Stuur dan een e-mail naar Martijn Hagens via m.hagens@knsb.nl

 


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan