Tickets
Shop
Nieuws

Lesboekjes

De KNSB heeft vier producten om de scholen te ondersteunen bij het aanbieden van leuke schoolschaatservaringen. Dit zijn: (1) lesboekjes, (2) leskaarten voor gymleraren, en (3) E-learning voor sportleraren.

Lesboekjes

De KNSB heeft een interactieve, educatieve lesboekjes beschikbaar die speciaal zijn ontwikkeld voor leerlingen in de groepen 3/4, 5/6 en 7/8.

In de lesboekjes komt de veelzijdigheid van het schaatsen aan bod met onderwerpen als het langebaanschaatsen, shorttrack, kunstschaatsen en inlineskaten. Leerlingen leren over veiligheid op de schaatsbaan en ze kunnen oefeningen doen. Alles om ervoor te zorgen dat leerlingen goed voorbereid op het ijs kunnen staan.

Het gaat om interactieve lesboekjes van 16 pagina’s en een online docentenhandleiding. Voor een eerste indruk, kun je via onderstaande links previews van de lesboekjes bekijken.

  • Klik hier voor een preview van het lesboekje voor groep 3/4.
  • Klik hier voor een preview van het lesboekje voor groep 5/6.
  • Klik hier voor een preview van het lesboekje voor groep 7/8.

Via deze bestellink kan jouw school een bestelling plaatsen. Je kan de boekjes kosteloos bestellen per pakket van 30 exemplaren voor de verschillende groepen. Je betaalt slechts de administratie- en verzendkosten (deze kosten zijn afhankelijk van de bestelling)


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan