Tickets
Shop
Nieuws 19 mei 2022

Schaatsers op social: zomerse trainingen en familiekiekjes

Wat hebben de schaatsers en inlineskaters de afgelopen week beleefd? In 'schaatsers op social' blikken wij terug op wat er zoal gedeeld is. Volg jij ons al op Instagram via @schaatsen.nl?

Nu Ronald Mulder gestopt is als schaatser, heeft hij tijd voor andere dingen. Hoe zou hij het ervan afgebracht hebben?

Shorttracker Itzhak de Laat staat bekend om zijn unieke, zelfgemaakte helmen. Zo reed hij tijdens de Olympische Spelen met een drakenleeuw op zijn hoofd. Nu hij in de zomer wat extra tijd heeft, wil hij ook voor anderen helmen maken.

Jorrit en Heather Bergsma maakten van het mooie lenteweer gebruik om een paar kiekjes te maken met hun kinderen. De schaatsers in spe bleken ware fotomodellen te zijn.

Na het besluit van Niki Wories om een punt te zetten achter haar kunstrijdcarrière, was de nieuwe disciplinemanager van het kunstrijden even sprakeloos. Gelukkig heeft ze veel liefdevolle reacties van haar oud-collega's ontvangen.

En waar houden de Nederlandse rijders zich verder mee bezig aan het begin van de zomer? Trainen, trainen en nog meer trainen. Hierbij geven we je een kijkje in al het fiets- en skeelergeweld van de afgelopen dagen. Best een mooie beroep hè?  
Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan