Tickets
Shop
Nieuws 24 mrt 2021

Or-Quest Bouw & Techniek versterkt zich met Stam en Dijkstra

Danny Stam en Ruurd Dijkstra zullen komend seizoen in het tenue van Team Or-Quest Bouw & Techniek te bewonderen zijn. De marathonschaatsers nemen de plek in van de gestopte Bart de Vries en de vertrokken Daniel Niero, die zich volledig wil richten op de Olympische Spelen.

Foto : Soenar Chamid

Stam komt over van Skate4Air, waar hij sinds zijn komst vorig seizoen geen enkele wedstrijd voor reed. Onder leiding van coach Ron Neymann hoopt de jonge Brabander zich de komende seizoenen verder te ontwikkelen. Dat geldt ook voor Dijkstra, die de afgelopen twee seizoenen uitkwam voor WBB Dakkapellen. "We hebben ervoor gekozen om niet voor gelouterde rijders te gaan, maar te kiezen voor de langere termijn met rijders die we beter kunnen maken", aldus Neymann tegenover SkateNL.

Team Or-Quest Bouw & Techniek bestaat het komende seizoen naast Dijkstra en Stam uit Marco van der Tuin, Jeroen Janissen en Daan Besteman. De ploeg is nog in gesprek met de beloftenrijders en er is een mogelijkheid dat er nog een zesde rijder bij komt. 


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan