Tickets
Shop
Nieuws 17 mrt 2021

WBB Dakkappellen stopt als hoofdsponsor marathonploeg

WBB Dakkapellen heeft besloten om het aflopende contract met de gelijknamige marathonploeg niet te verlengen. De stichting achter het team is met de rijders en de technische staf intussen op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor.

Foto : Sander Chamid

Het afgelopen coronaseizoen was het tweede jaar dat WBB Dakkappellen als hoofdsponsor in het marathonpeloton te vinden was. Met Bart Mol, Jesse Vriend, Robert Bovenhuis als versterkingen en Ruurd Dijkstra en Jasper Bugter die bij de ploeg bleven zette de formatie vorig jaar weer een nieuwe stap.

De afgelopen vier jaar is er vanuit Team Brageld een flinke groei doorgemaakt. De mannen bekend van de opvallende roze pakken hebben vorig seizoen in het eerste jaar met WBB Dakkapellen een paar mooie resultaten mogen behalen in zowel de Topdivisie met een aantal top 10 noteringen en in de beloften divisie met een paar podiumplaatsen en zelfs een overwinning. De stap om die groei door te zetten is er nog altijd. 

De schaatsers kijken alweer uit naar de zomer met een nieuw fiets- en skeelerseizoen om zich gereed te maken voor een aankomend schaatsseizoen, waarin men zich weer graag wil laten zien. De rijders hebben de intentie uitgesproken om als ploeg bij elkaar te blijven en kijken met optimisme uit naar de zoektocht naar een nieuwe hoofdsponsor.

"Gelukkig hebben we nog wel even natuurijs gehad dit seizoen. Weliswaar helaas zonder wedstrijden, maar het liet wel zien hoe geliefd en prachtig deze sport is met enorm veel aandacht in de media. Dit geeft ons vertrouwen in de toekomst dat er ook weer bedrijven willen instappen en hun naam willen geven aan dit fantastische team van schaatstalenten."


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan