Tickets
Shop
Nieuws 26 jun 2021

KNSB Talent Team vlog 3: EK-selectie en afkoelen na de training

In de serie vlogs volgt Schaatsen.nl drie jonge topsporters op de voet gedurende het zomerseizoen. Deze week volgen we de voorbereiding van Angel Daleman (14) in aanloop naar het EK Inlineskaten, zoekt Isabel Grevelt (19) de verkoeling op na een warme training en trapt Tom Nijdam (17) zware wattages tijdens zijn fietstest.

Wanneer Angel niet met haar sport(en) bezig is, gaat ze langs bij de paarden. In de derde vlog neemt ze een kijkje bij het pasgeboren veulentje. Verder rijdt Angel selectiewedstrijden in aanloop naar het aanstaande EK Inlineskaten, dat van 18 tot en met 25 juli in Portugal zal plaatsvinden. Helaas kreeg ze zondag 27 juni te horen dat ze alsnog niet mee mag doen aan het EK. Daar lees je hier meer over. 

Tom heeft het zwaar tijdens zijn VO2 max test waarbij zijn inspanningsvermogen wordt gemeten. Samen met wat vrienden en oud-trainers van de baanselectie gaat gaat hij later in die week fietsen in Limburg. Onderweg krijgen ze te maken met steile klimmetjes, omgevallen bomen en, hoe kan het ook anders, een lekke band

Isabel zoekt na de training samen met haar teamgenoten de verkoeling op in het water. Daarnaast volgen we haar deze week tijdens verschillende trainingen in onder andere de duinen van Schoorl en gaat ze uit eten met haar familie. 

Sinds vandaag staat de derde aflevering van deze serie KNSB Talent Team vlogs online. Veel kijkplezier deze week!


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan