Tickets
Shop
Nieuws 09 jun 2021

KNSB Talent Team vlog 2: Bijzondere hobby's en zware trainingen

In de serie vlogs volgt Schaatsen.nl drie jonge topsporters op de voet gedurende het zomerseizoen. We krijgen een kijkje in het leven van Isabel Grevelt (19), Tom Nijdam (17) en Angel Daleman (14). Deze week nemen de rijders ons mee op trainingskamp en krijgen we te zien wat ze naast het schaatsen nog meer doen.

Nu de temperaturen stijgen is het duidelijk dat de zomer eraan komt. Ondanks de toenemende hitte buiten zoekt Angel de verkoeling op als ze weer gaat schaatsen. Het shorttrack team traint in Dordrecht en staat deze week voor het eerst dit seizoen weer op het ijs. 

Isabel heeft een zware trainingsweek in het heuvelachtige landschap van Limburg waar KNSB Talent Team Noordwest mee mag trainen met team Zaanlander, de topploeg van coach Jillert Anema. Voordat ze naar Limburg vertrekt neemt ze ons mee naar haar reguliere trainingen en gaat ze langs bij haar oma. 

Dat KNSB Talent Team Noord nog weleens last heeft van een lekke band tijdens het fietsen wordt ons deze week duidelijk. Tijdens de trainingskoers, waar het er hard aan toe ging, kreeg Tom een lekke band waardoor de winst naar zijn ploeggenoot ging. In de vlog van deze week laat Tom daarnaast zien wat hij allemaal doet wanneer hij niet aan het sporten is. Samen met een groepje vrienden repareert hij scooters. 

Sinds vandaag staat de tweede aflevering van deze serie KNSB Talent Team Vlogs online. Veel kijkplezier deze week!
Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan