Tickets
Shop
Schaatsers op social 25 aug 2021

Schaatsers op social: skeeleren op water en een bijzondere dag voor Knegt

Schaatsers en inlineskaters houden hun volgers via verschillende social media-kanalen op de hoogte van hun bezigheden. Schaatsen.nl blikt in 'schaatsers op social' wekelijks terug op wat er zoal gedeeld is. Volg jij ons al op Instagram via @schaatsen.nl?

Irene Schouten deelde haar favoriete skeelerroute! Doe jij al mee aan de SKATE4daagse volgende week? Meer informatie vind je hier.

Het lijkt misschien nog volop zomer, maar het schaatsseizoen is deze week afgetrapt met de eerste wedstrijden. Jorian ten Cate stond na zijn ziekte weer aan de start.

De winnaars van de shorttrackclinic hadden een leuke middag bij Shorttrack TeamNL. Volg het team op Instagram en misschien win jij bij de volgende actie! 

In de vakantiechallenge van Skeelervereniging Staphorst gaan sommige leden wel heel ver voor de overwinning... 

Over vakantie gesproken. Daan Breeuwsma verbaasde zijn ploeggenoten door met een heel nieuw kapsel terug te komen bij de eerste trainingen. 

Marathonploeg Turner verbleef voor een weekje in de Vogezen. Geen straf zo te zien. 

Al laat Bob de Vries zien dat ons eigen kikkerlandje ook heel mooi kan zijn. 

Felix Rijhnen en Bart Swings namen in Berlijn een voorproefje op de marathon van volgende maand door samen de halve marathon te winnen. 

In het krachthonk wordt er hard gewerkt om sterker aan de start van het nieuwe seizoen te staan. Kai Verbij noteerde alvast een nieuw persoonlijk record. 

Wat gebeurt daar nou in Wervershoof? Geen zorgen, de piste wordt gerepareerd en kan er de komende jaren weer tegenaan. 

Imke Vormeer en Elma de Vries vierden hun trouwdag met een ballonvaart. Hoe moeten ze dat nou weer gaan overtreffen de komende jaren, vroeg De Vries zich af. 

Sjinkie Knegt sleutelt in zijn vrije tijd graag aan zijn crossauto, maar voor een rondje op het TT-circuit van Assen draait hij ook zijn hand niet om. 


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan