Tickets
Nieuws 17 jan 2020

Team Palet Vastgoedonderhoud verlengt drie contracten

Team Palet Vastgoedonderhoud heeft de contracten van Ineke Dedden, Jade van der Molen en Elsemieke van Maaren met een jaar verlengd. Van Maaren werd afgelopen weekend nog derde op de KPN Marathon Cup in Groningen.

Foto : Soenar Chamid

Teammanager Eelco Kooistra is blij dat met deze contractverlengingen een solide basis ontstaat voor het team van volgend seizoen, laat hij weten op de website van de ploeg. "Dit is het eerste jaar dat het team in een andere samenstelling rijdt dan alle voorgaande jaren en dat heeft tijd nodig om te kunnen groeien."

Over Bianca Bakker is op dit moment nog geen duidelijkheid. De Friezin maakte deze zomer de overstap van Team ZiuZ, maar door een heupblessure komt ze de rest van het seizoen niet meer in actie. "Bianca heeft dit jaar door haar blessure niet kunnen laten zien wat zij kan, wat voor haar en ons heel erg jammer is", aldus Kooistra. "Het is nu afwachten hoe zij uit haar operatie komt." Daarna moet Bakker vier maanden revalideren.

"Binnenkort gaan wij in gesprek met Bianca over hoe wij het volgend seizoen in gaan vullen. Hetzij bij Palet Vastgoedonderhoud, hetzij bij ons opleidingsteam BTZ.nl. Intussen zullen wij onze ogen ook openhouden om zo volgend seizoen met een zo'n sterk mogelijk team op het ijs te komen. Vacatures uitzetten doen wij niet. De schaatssters weten ons zo ook te vinden", besluit Kooistra.

Klik hier voor het transferoverzicht marathon. 


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan