Live
Shop
Nieuws 16 feb 2019

Vormeer naar Team A6.nl, Van Maaren naar Team Palet Vastgoedonderhoud

Imke Vormeer schaatst volgend seizoen voor Team A6.nl Groot in auto's. De 30-jarige rijdster komt over van Team Palet Vastgoedonderhoud, dat zich op haar beurt versterkte met Elsemieke van Maaren. Zij komt over van Team ZiuZ.

Foto : Soenar Chamid

De overstap van Vormeer kwam voor de ploeg als een verrassing, aangezien ze onlangs had aangegeven haar contract te verlengen. "Die mededeling van Imke sloeg in als een bom bij haar teamgenoten en begeleiding", reageert een teleurgestelde ploegleider Eelco Kooistra. "De wijze waarop dit is gegaan krijgt niet de schoonheidsprijs, maar het feit ligt er. Hopelijk kunnen we het seizoen goed afsluiten met het team."

Het vertrek van Vormeer biedt ook weer nieuwe kansen. De vrijgekomen plek wordt ingevuld door Elsemieke van Maaren die na een weloverwogen besluit voor Team Palet Vastgoedonderhoud heeft gekozen. Van Maaren is daarmee de volgende rijdster die Team ZiuZ verlaat. De ploeg zag onlangs ook Bianca Bakker (Team Palet) en Chantal Hendriks (Team Mastermind) vertrekken. Wat Kelly Schouten, de enige overgebleven rijdster van Team ZiuZ, volgend seizoen gaat doen, is nog niet bekend.

Klik hier voor het transferoverzicht marathon.


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan