Team CENNED zal ook volgend jaar weer met de vaste kern van de ploeg in de Topdivisie van het marathonschaatsen in actie komen. Met het vertrek van Laura van Ramshorst naar BlueDune komt er in de hoofdmacht een plekje vrij. Die positie wordt ingenomen door Chantal Oosterkamp, die doorstroomt vanuit de beloftenploeg.

Oosterkamp heeft een sterk jaar achter de rug bij de beloften. In het algemeen klassement van de KPN Marathon Cup eindigde ze op een tweede plek in het klassement en in de strijd om de Trachitol Trophy eindigde ze als derde in zowel het algemeen klassement als het sprintklassement. In de strijd om de Flevobokaal won ze de eerste wedstrijd en het eindklassement. Naast Oosterkamp blijven ook Maya de Jong, Ankie Ytsma en Nienke Smit de ploeg trouw. 

De plek van Oosterkamp in de beloftenploeg wordt overgenomen door Annet Noppert. De 21-jarige schaatsster komt over van Team Sprog, waar ze dit jaar haar debuut maakte. Daarvoor reed ze een jaar in de Topdivisie voor BTZ.nl. De drie overige dames van de beloftenploeg, Annemarie van der Wal, Rixt Bessels en Joelle de Ruiter, komen ook volgend jaar voor CENNED in actie. 

Bekijk hier het transferoverzicht marathon.