Tickets
Shop
Nieuws 19 jun 2019

easyJet verlengt sponsoring met Team easyJet

Luchtvaartmaatschappij easyJet heeft het contract met de schaatsploeg met één jaar verlengd. De intentie van easyJet is om het team te sponsoren tot aan de Olympische Winterspelen van 2022 in Peking.

Foto : Sander Chamid

Jillert Anema is blij dat het nieuws eindelijk rond is. "Ik ben trots dat we een samenwerking hebben met een bedrijf als easyJet. De oranje easyJet-kleur sluit mooi aan bij de kleur van Nederlandse trots en onze rijders vliegen over het ijs in de oranje pakken", aldus de coach, die vorig jaar voor het eerst in aanraking kwam met easyJet. "Afgelopen jaar hebben ze ons goed geholpen, we zijn blij dat we ons nu kunnen richten op de toekomst. Dit geeft de sporters rust."

William Vet, country manager Nederland, is ook trots op de contractverlenging. "Het team van coach Anema behoort tot de wereldtop en heeft zowel ervaren als jong talent die het afgelopen seizoen een aantal mooie overwinningen op hun naam hebben geschreven. We hebben dan ook besloten om de sponsoring te verlengen en we zijn van plan om Team easyJet te ondersteunen om hun doel te behalen; de Olympische Winterspelen van 2022 in Peking."

De schaatsers die in het seizoen 2019/2020 onderdeel uitmaken van Team easyJet zijn Arjan Stroetinga, Bob de Vries, Jorrit Bergsma, Tjerk de Boer, Irene Schouten, Carien Kleibeuker, Elisa Dul, Marijke Groenewoud, Kelly Schouten, Jordy Harink, Danny Stam en Robert Bovenhuis. De sporttechnische staf bestaat naast Anema uit Arjan Samplonius, Durk Fabriek, Erik Wink, Jelmer Bil en Lammert Schoonhoven.

Ten opzichte van vorig jaar verlaten Simon Schouten, Erik Jan Kooiman, Evert Hoolwerf, Thomas Geerdinck en Lex Dijkstra de ploeg. 

Bekijk hier het transferoverzicht langebaan. 
Bekijk hier het transferoverzicht marathon. 


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan