Behalve het vervolg van het WK Inlineskaten in Barcelona mogen de langebaanschaatsers zaterdag ook alweer aan de bak tijdens de pilot mass start competitie. Lees hier hoe je alles kunt volgen.

World Roller Games (7-14 juli)
Tot en met zondag strijdt het internationale inlinepeloton om de wereldtitels op het WK in Barcelona. Na drie dagen op de piste te hebben gereden, wordt het toernooi vervolgd op de weg. Zaterdag en zondag wordt het WK afgesloten met de 100 meter en de marathon. Alle finales zullen te zien zijn via deze livestream. Meer informatie over de Nederlandse deelnemers, het programma en de uitslagen, vind je hier.

Master Marathon (14 juli)
De Master Marathon wordt gelijktijdig verreden met de marathon van de World Roller Games. Voor meer informatie, zie MasterSkating.nl.

Pilot mass start-competitie (13 juli)
Het mag dan hartje zomer zijn, maar het schaatsseizoen 2019/2020 wordt op 13 juli 16.15 uur afgetrapt met een pilot mass start-wedstrijd in Thialf. Deze wedstrijd hoort bij de nationale competitie. De nationale massastartcompetitie geldt als selectie voor de Nationale Selectie, WCKT en/of het Nederlands Kampioenschap Mass Start. Check hier voor meer informatie.

Regionale competities 
Zaterdag staat in Oldebroek de zesde Stouwdam Competitie op het programma. In Nijkerk wordt zaterdag de eerste Dave van Dam Inline Cup verreden en Monster is zondag het decor van de zevende Oomssport Skeelercup. Op donderdag vindt in Deventer de Free-wheel Inline Cup Oost plaats.

Klik hier voor de volledige kalender.