Tickets
Shop
Nieuws 15 feb 2019

Medailles winnen net als de Nederlandse schaatstoppers?

De Nederlandse schaatsers hebben fantastisch gepresteerd op de WK Afstanden in Inzell en een mooi aantal medailles mee naar Nederland genomen. Zo'n plak is natuurlijk moeilijk te evenaren, maar ook jij kan nu medailles behalen via Sprint, de app die je rondtijden en afstanden meet. Zet hem op en ga voor goud!

Voor ieder type schaatser zijn er medailles te winnen in de Sprint app. Als jij bijvoorbeeld voor 10.00 uur 's ochtends op de schaatsen staat, win jij de enige echte gouden Vroege Vogel-medaille. Supersnelle schaatsers worden uitgedaagd om de gouden De Sprinter-medaille te halen. En dat is nog niet zo makkelijk: de bronzen medaille behaal je bij een rondetijd (400 meter) onder de 60 seconden, de zilveren medaille bij een rondetijd onder de 40 seconden en de gouden medaille bij een rondetijd onder de 30 seconden.

Naast de Vroege Vogel en De Sprinter is er nog een zevental medailles te winnen in de Sprint app. Het Groentje is eenvoudig te binnen te slepen: hiervoor hoef je slechts één meter te schaatsen. De PR bijter motiveert je om zo snel mogelijk te schaatsen en een nieuw persoonlijk record te rijden. Ga je minimaal 40 keer 'Het ijs op'? Dan heb je een gouden medaille te pakken. Om de Gladde Baantjes-medaille te winnen moet je een strakke gemiddelde rondetijd neerzetten. De Volhouder sleep je binnen door in totaal veel uren te schaatsen en de Kilometervreter als je veel kilometers maakt. De Uithouder sleep je binnen als je twee, drie of vier uur achtereen schaatst.

Winactie WK Sprint
Nu hebben wij een uitdaging voor jou waarmee je kans maakt om als toeschouwer de Nederlandse schaatstoppers aan te moedigen bij het WK Sprint. Om kans te maken moet je natuurlijk wel wat doen. Heb jij goed getraind en schaats je een rondje onder de 40 seconden? Dan win je een zilveren of gouden plak in de Spint app en maak je kans op 2x twee tickets voor het WK Sprint in Thialf op 23 of 24 februari! De gelukkige winnaars worden op 21 februari bekend gemaakt. De snelste rondetijd geregistreerd in de Sprint app staat op dit moment op 25,29 seconden.

De Sprint app kun je downloaden in de App Store of Play Store. Meer informatie vind je hier.


Deel dit artikel op
Gerelateerde artikelen
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan