Tickets
Shop
Nieuws 30 nov 2017

Hoe kan ik dit weekeinde het schaatsen volgen?

De marathonschaatsers hebben een weekend rust, maar de langebaners komen zowel in binnen- als buitenland in actie. Ook staat er shorttrack op het programma.

ISU World Cup 3 Calgary
Het wereldbekercircuit gaat verder op het snelle ijs van de Olympic Oval in Calgary. Van vrijdag 1 tot en met zondag 3 december wordt de derde wedstrijd verreden. Zullen er wereldrecords sneuvelen? Op NOS.nl is een livestream en de wedstrijden worden ook op televisie grotendeels live uitgezonden. Vrijdag en zaterdag vanaf 20:20 uur op NPO 3 en zondag vanaf 21:25 uur op NPO 1. Klik hier voor het programma en de uitslagen. Let op: in Calgary is het acht uur eerder.

StarClass 4 Oberstdorf
In het Duitse Obertsdorf strijden de shorttrackers in de StarClass-competitie. Het is de tweede wedstrijd voor junioren A en B en senioren. Vrijdag 1 tot en met zondag 3 december zijn de races te volgen via een livestream op ShorttrackOnLine.info. Het programma en de uitslagen vind je hier. Klik hier voor het klassement.

Holland Cup 2 Alkmaar
Op De Meent in Alkmaar staat zaterdag 2 en zondag 3 december de tweede Holland Cup Afstanden op het programma. Dit is tevens een selectiewedstrijd voor het olympisch kwalificatietoernooi (OKT). De uitslagen zijn hier te vinden.


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan