Tickets
Shop

Inline 3-daagse - Dag 2

vr 14 jun - vr 14 jun
Marker Rijssen

 De Inline 3-daagse is een wedstrijd over drie dagen die op verschillende plekken in Nederland verreden wordt. Heerde, Rijssen en Staphorst organiseren dit jaar de Inline 3-daagse. Dag 2 wordt verreden op vrijdag 14 juni 2024 in Rijssen.

De Inline 3-daagse maakt geen deel uit van een KNSB Marathon Inline Cup (competitie). Er zijn iedere dag dagprijzen te verdelen en na drie wedstrijden wordt er een klassement opgemaakt. De sporter moet alle drie de wedstrijden gereden hebben om in het klassement voor te kom


Locatie

Skeelervereniging Rijssen
Opbroekweg 42
7461 PH Rijssen

Google Maps openen

Deelnemerslijst

Deelnemers kunnen zich hier inschrijven.

Programma

Afstanden Inline-3 daagse dag 2 (Centrum Rijssen)
Parcourslengte: 670 meter
18.00uur Free-wheel Inline Cup
19.15uur vrouwen 25km
20.15uur mannen 32km


Nieuws

{{ item.title }}

{{ item.date | date: 'd MMMM yyyy' }}