Tickets
Shop

Daikin Marathon Cup 5 - Jan van der Hoorn Schaatssport Marathon

za 18 nov - za 18 nov
Marker Haarlem

Op zaterdag 18 november vindt de vijfde Daikin Marathon Cup plaats op IJsbaan Haarlem in Haarlem.

De mannen en vrouwen van de lange adem strijden tijdens de Daikin Marathon Cupwedstrijden om de dagwinst en om punten voor het algemeen klassement. Zowel de Topdivisie als de Beloftendivisie start hun seizoen dit jaar in Groningen. 

Dit marathonseizoen zijn er 15 wedstrijden om de Daikin Marathon Cup, waarbij de laatste wordt verreden in De Elfstedenhal in Leeuwarden. De winnaar van het klassement wint uiteindelijk dé Daikin Marathon Cup. 


Locatie

IJsbaan Haarlem
IJsbaanlaan 2
2024 AV Haarlem

Google Maps openen

Deelnemerslijst

Het landelijke marathonpeloton kent vier verschillende pelotons: de Topdivisie Heren, de Topdivisie Dames, de Beloftendivisie Heren en de Beloftendivisie Dames. De Topdivisies strijden iedere week in de Marathon Cup competitie, de Beloften Dames en Heren wisselen elkaar af. Weten wie er in welke ploeg zit? Bekijk de Topdivisie Teamspagina en de Beloftendivisie Teamspagina op schaatsen.nl.

Programma

17.00 Beloften Vrouwen - 60 ronden
18.00 Beloften Mannen - 100 ronden          
19.15 Topdivisie Vrouwen - 80 ronden
20.30 Topdivisie Mannen - 125 ronden 
*o.o.v. 


Live

De posities van de schaatsers zijn live te volgen via livemarathon.schaatsen.nl.
De wedstrijden van de Topdivisie Mannen en Vrouwen zijn te volgen via de livestream op schaatsen.nl/live.


Uitslagen

Alle uitslagen vind je na de wedstrijd op deze pagina.


Nieuws

{{ item.title }}

{{ item.date | date: 'd MMMM yyyy' }}