Tickets
Shop

Marathon Cup 6 - Wokke Vastgoed Marathon

za 26 nov - za 26 nov
Marker Hoorn

Op zaterdag 26 november staat de 6e Marathon Cup op het programma. Deze zal plaatsvinden in Hoorn. De mannen en vrouwen van de lange adem strijden tijdens de Marathon Cupwedstrijden om de dagwinst en om punten voor het algemeen klassement. De winnaar van het klassement wint uiteindelijk dé Marathon Cup. 

Dit jaar zijn er 14 wedstrijden om de Marathon Cup, de laatste wordt verreden op 11 maart in Leeuwarden. De winnaar van het klassement wint uiteindelijk dé Marathon Cup. 

Kom jij naar de Westfries is Hoorn, koop je ticket online in de ticketshop op schaatsen.nl. Koop je een ticket online of aan de kassa dan krijg je één consumptie gratis. *Kinderen t/m 15 jaar kunnen gratis naar binnen

Kijk de livestream hier


Locatie

Optisport IJsbaan de Westfries
Westfriese Parkweg 5
1625 MA Hoorn

Google Maps openen

Deelnemerslijst

Het landelijke marathonpeloton kent vier verschillende pelotons: de Topdivisie Heren, Topdivisie Dames, Beloftendivisie Heren en Beloftendivisie Dames. De Topdivisies strijden iedere week in de Marathon Cup competitie, de Beloften Dames en Heren wisselen elkaar af. Weten wie er in welke ploeg zit? Bekijk de Topdivisie Teamspagina en de  Beloftendivisie Teamspagina op schaatsen.nl.

Programma

17.30 uur: Beloften heren - 100r
19.00 uur: Topdivisie dames - 80r
20.15 uur: Topdivisie heren - 125r
21.45 uur: Beloften dames - 60r


Live

De Topdivisie Dames en Heren wedstrijden zijn live te volgen via een livestream op schaatsen.nl/live
Volg alle doorkomsten ook via schaatsen.nl/livemarathon

De livestream wordt mogelijk gemaakt door: Bouwselect, Jumbo-Visma, Okay/KPMS , Reggeborgh, Royal A-ware, Bouwbedrijf Speelman, Haak Chicory Equipment en Martini Reclamemakers


Uitslagen

Alle uitslagen vind je na de wedstrijden op deze pagina.


Nieuws

{{ item.title }}

{{ item.date | date: 'd MMMM yyyy' }}