Tickets
Shop

Marathon Cup 10 - Club-assistent Marathon

za 22 jan - za 22 jan
Marker Eindhoven

In Eindhoven rijdt het marathonpeloton de tiende Marathon Cup van het seizoen en de beslissende wedstrijd van de Brabant Cup.

Brabant Cup
De organisaties van de drie Brabantse Marathon Cups hebben de handen ineen geslagen voor een sub-competitie voor de Topdivisies. Tijdens Marathon Cup 6, 8 en 10 zijn er punten te behalen voor dit klassement. De puntentelling is gelijk aan de puntentelling tijdens de reguliere Marathon Cups. De rijder met de meeste punten mag zich winnaar noemen van de Brabant Cup.

Het klassement wordt opgemaakt over de volgende wedstrijden.
- Club-assistent Marathon Cup 6 – Tilburg
- Club-assistent Marathon Cup 8 – Breda
- Club-assistent Marathon Cup 10 – Eindhoven

Marathon Cup
Dit jaar bestaat de Marathon Cup uit 14 wedstrijden. De eerste vindt plaats in Amsterdam op 23 oktober en het seizoen wordt afgesloten tijdens de finale in Leeuwarden op 27 februari.
De mannen en vrouwen van de lange adem strijden in de Marathon Cup om de dagwinst en om punten voor het algemeen klassement. De winnaar van het klassement wint uiteindelijk de Marathon Cup.

Via www.marathoncup.nl kun je jouw tickets voor deze marathon kopen. Wanneer er geen publiek bij de wedstrijd mag zijn, loopt de organisatie belangrijke inkomsten mis die zij nodig heeft voor het organiseren van een wedstrijd. Via de link kun je de organisatie een steuntje in de rug geven door een ondersteuningsticket te kopen. 

Het landelijke marathonpeloton kent vier verschillende pelotons: Topdivisie Heren, Topdivisie Dames, Beloftendivisie Heren en Beloftendivisie Dames.


Locatie

IJssportcentrum Eindhoven
Antoon Coolenlaan 3
5644 RX Eindhoven

Google Maps openen

Programma

17.30 uur: Beloften heren - 100r
19.00 uur: Topdivisie dames - 80r
20.15 uur: Topdivisie heren - 125r


Live

De wedstrijden van de Topdivisie vrouwen en mannen zijn live te volgen via schaatsen.nl/live. De livestream start om 19.00 uur. 


Nieuws

{{ item.title }}

{{ item.date | date: 'd MMMM yyyy' }}