Tickets
Shop

Marathon Cup 3

za 6 nov - za 6 nov
Marker Heerenveen

Dit jaar bestaat de Marathon Cup uit 14 wedstrijden. De eerste vindt plaats in Amsterdam op 23 oktober en het seizoen wordt afgesloten tijdens de finale in Leeuwarden op 27 februari. De mannen en vrouwen van de lange adem strijden in de Marathon Cup om de dagwinst en om punten voor het algemeen klassement. De winnaar van het klassement wint uiteindelijk de Marathon Cup.

Het landelijke marathonpeloton kent vier verschillende pelotons: Topdivisie Heren, Topdivisie Dames, Beloftendivisie Heren en Beloftendivisie Dames.


Locatie

Thialf
Pim Mulierlaan 1
8443 DA Heerenveen

Google Maps openen

Programma

18.10 uur: Beloften dames - 60r
19.00 uur: Topdivisie dames - 80r
20.15 uur: Topdivisie heren - 125r
21.45 uur: Beloften heren - 100r


Live

De wedstrijden van de Topdivisie dames en heren zijn live te volgen via schaatsen.nl/live.


Bezoekers

Publiek is welkom bij Marathon Cup 3. Zij kunnen via de grote trap voor de hoofdingang naar binnen, boven aan de trap is het mogelijk een ticket te kopen. Genodigden, pers, organisatie, jury, sporters en ploegleiding kunnen Thialf in via de reguliere hoofdingang.

Nieuws

{{ item.title }}

{{ item.date | date: 'd MMMM yyyy' }}