Tickets
Shop

Marathon Cup 2

za 30 okt - za 30 okt
Marker Enschede

Na een spannende strijd in Amsterdam maakt het peloton zich op voor de tweede Marathon Cup. Het peloton reist af naar Enschede waar de Topdivisie heren en dames en Beloftendivisie heren strijden om de dagwinst.

Dit jaar bestaat de Marathon Cup uit 14 wedstrijden. De eerste vindt plaats in Amsterdam op 23 oktober en het seizoen wordt afgesloten tijdens de finale in Leeuwarden op 27 februari. De mannen en vrouwen van de lange adem strijden in de Marathon Cup om de dagwinst en om punten voor het algemeen klassement. De winnaar van het klassement wint uiteindelijk de Marathon Cup.


Locatie

IJsbaan Twente
Colosseum 90
7521 PT Enschede

Google Maps openen

Programma

17.30 uur: Beloften heren - 100r
19.00 uur: Topdivisie dames - 80r
20.15 uur: Topdivisie heren - 125r


Live

De wedstrijden van de Topdivisie vrouwen en mannen zijn live te volgen via schaatsen.nl/live. De livestream start om 19.00 uur. Op livemarathon.schaatsen.nl kun je tijdens de wedstrijd zien op welke posities de schaatsers rijden. 


Uitslagen

Bekijk hier de uitslagen van de Marathon Cups.


Nieuws

{{ item.title }}

{{ item.date | date: 'd MMMM yyyy' }}