Tickets
Shop

Doe mee aan de SKATE4daagse!

Ben je ook zo gek op skaten en hou je van een leuke uitdaging? Dan is de SKATE4daagse echt iets voor jou! Aan de SKATE4daagse kun je vanuit huis deelnemen om lekker de weg op te gaan en over het asfalt te rollen, alleen of met je skatevrienden. 

Van 30 augustus tot en met 5 september vindt de SKATE4daagse plaats. Je doet mee als je in deze week vier keer de weg op gaat om lekker te skaten. Je kunt uit vier afstanden kiezen: 5 kilometer, 10 kilometer, 15 kilometer en 20 kilometer.

Hoe doe je mee? 
Download de gratis Sprint app en geef aan dat je mee wilt doen aan de SKATE4daagse. Je hebt naast de afstand, de keuze uit drie verschillende pakketten: BASIS, PLUS of PREMIUM. Je kiest in de week van 30 augustus zelf wanneer je gaat skaten, het enige wat je hoeft te doen is de Sprint app aan zetten als je van start gaat. De app slaat jouw route op en registreert dat je die dag meedoet. Na vier keer skaten heb je de SKATE4daagse voltooid en ontvang je jouw medaille! 

SKATE4daagse T-Shirt
Iedereen die meedoet ontvangt de online medaille in de app. Maar wil je een echte medaille ontvangen als aandenken, neem dan het PLUS-pakket. Vind je het leuk om een SKATE4daagse T-shirt te ontvangen? Ga dan voor PREMIUM en ontvang het T-shirt samen met de medaille thuis.

Op zoek naar een goede route?
Je stapt de deur uit op je skates, zet je helm op en zoeft er vandoor. Sprint registreert jouw route en snelheid maar helpt je ook met het bepalen van een leuke en veilige route. In de app kun je zoeken naar een mooie route bij jou in de buurt. Vervolgens selecteer je de gekozen route en volg je de navigatie.

Inschrijven
Vanaf 1 juni kun je je inschrijven voor de SKATE4daagse en vind je op deze pagina meer over de verschillende varianten. Zien wij jou na 1 juni weer terug om vier heerlijke dagen te skaten tijdens de SKATE4daagse?

Download de gratis Sprint app in de App store of Play store en ga lekker de weg op te trainen.

Group 2