Tickets
Shop

SKATE4DAAGSE, skate je mee?

Van 12 t/m 18 juni 2023 vindt voor de derde keer de Nationale SKATE4daagse plaats. Vier keer in één week lekker naar buiten om te skaten. Doe jij mee? Download GoSkate en schrijf je in!

Wil je dit voorjaar lekker de weg op om te skaten en heb je zin in een uitdaging op wieltjes? Doe mee aan de derde editie van de Nationale SKATE4daagse van 12 t/m 18 juni. Ga vier keer de weg op om lekker te skaten, alleen of met jouw skatevrienden.

Aan de SKATE4daags kun jij vanuit huis deelnemen, je trekt je skates aan wanneer je wilt en rolt de deur uit voor een lekker rondje. Vind je het leuk om samen te skaten, neem dan een vriend of vriendin mee. Of spreek met jouw skeelervrienden af om samen op pad te gaan.

Hoe doe je mee?
In de gratis GoSkate-app kun jij je registreren om deel te nemen aan de SKATE4daagse. Je downloadt GoSkate en schrijft je in voor de SKATE4daagse Challenge. Kies zelf of je gratis mee wilt doen of dat je een medaille wilt ontvangen. Wil je liever aansluiten bij een vereniging tijdens de SKATE4daagse? Kijk dan onder aan deze pagina welke verenigingen er mee doen.

Ontvang jouw medaille.
Wil jij thuis jouw medaille ontvangen, ga dan voor het Pluspakket. Bij het inschrijven voor de SKATE4daagse in de GoSkate-app kun je aangeven voor welk pakket je gaat. 

  Basic Plus
Online medaille  ✅  ✅
Medaille    ✅
Prijs Gratis € 7,95


Verenigingen
Wil je als vereniging aan de slag met de SKATE4daagse op jouw vereniging? Maak dan gebruik van het verenigingspakket? Meer informatie over het verenigingspakket is te vinden op: www.knsb.nl/skate4daagse

Wil je als sporter deelnemen aan de SKATE4daagse bij jou in de buurt? Kijk dan op deze pagina voor de deelnemende verenigingen. (beschikbaar vanaf medio april)

Skaten met GoSkate
Ga je alvast mooie rondjes maken voordat je deelneemt aan de SKATE4daagse, doe dat dan met GoSkate. Je vindt de mooiste routes bij jou in de buurt en je kunt jouw eigen route opslaan. Heel leuk, want zo kunnen andere skaters jouw rondje ook skaten. Je voegt gemakkelijk gevaarlijke punten in jouw route toe of die ene leuke hotspots langs de route.

Bekijk de onderstaande video en volg de 4 stappen om je aan te melden voor de SKATE4daagse!

1. Download de gratis GoSkate app in de App store of Play store
2. Geef aan dat je mee wilt doen aan de SKATE4daagse Challenge.
3. Je kiest zelf waar en wanneer je gaat skaten, het enige wat je hoeft te doen is GoSkate aanzetten als je van start gaat. De app slaat jouw route op en registreert dat je die dag meedoet.
4. Na vier keer skaten heb je de SKATE4daagse voltooid en ontvang je jouw medaille! 🥇

Download GoSkate op jouw telefoon en ga direct van start!

Meedoen aan de SKATE4daagse met jouw schaats of inlineskatevereniging?
Je kunt met jouw schaats- of inlineskatevereniging ook meedoen aan de SKATE4daagse. Gezellig met jouw clubgenoten vier keer de baan of weg op om te skaten. Kijk op knsb.nl/skate4daagse voor meer informatie. Wil jij aansluiten bij een vereniging bij jou in de buurt, hier vind je een lijstje met verenigingen die meedoen aan de SKATE4daagse.

Vereniging Plaatsnaam
Schaats- en skeelervereniging IJSCH Haaksbergen
OMNISKATERS Alphen aan den Rijn
STV De IJshazen Hoogeveen
S.S.V. Lek en Linge Culemborg
Warmondse IJs- en Skeelerclub Warmond
De Peddelaars Aalten
IJs- en skeelerclub Nijeveen Nijeveen
Ijsclub Uitgeest Uitgeest
sc Gouda Gouda
Schaats- en inlineskate vereniging Zeist Zeist
Skeelervereniging Koggenwaard Hensbroek
STG Rijn-IJssel Arnhem
Skeelervereniging Surhuisterveen Surhuisterveen
Skeelervereniging IDS Westereen
Schaats- en Skeelervereniging DNIJ  Apeldoorn
Radboud Inline-skating Medemblik
STW Wageningen Wageningen

Skate Tips & Trics
Ben je op zoek naar tips & trics om je nog zekerder op je skates te voelen waardoor je veilig de weg op kunt? Bekijk dan de Learn to Skate videoreeks op  Schaatsen.nl/learntoskate. Japke Janneke legt je in zes korte video's de basisvaardigheden van het skaten uit. Veel plezier!

* Algemene voorwaarden deelname SKATE4daagse vind je hier.
** Weten welke maat T-shirt geschikt is voor jou? Bekijk hier de maattabel. Het T-shirt is unisex, niet te ruilen voor een andere maat en gemaakt van jaccard stof.

De SKATE4daagse is een initiatief van de KNSB en wordt ondersteund door Daikin Hoofdsponsor van Schaatsend Nederland en de GoSkate-app.

Group 2