Tickets
Shop

SKATE4DAAGSE, skate je mee?

Van 12 t/m 18 juni 2023 vindt voor de derde keer de Nationale SKATE4daagse plaats. Vier keer in één week lekker naar buiten om te skaten. Doe jij mee? Download GoSkate en schrijf je in! Of sluit je aan de bij de vereniging bij jouw in de buurt.

Wil je dit voorjaar lekker de weg op om te skaten en heb je zin in een uitdaging op wieltjes? Doe mee aan de derde editie van de Nationale SKATE4daagse van 12 t/m 18 juni. Ga vier keer de weg op om lekker te skaten, alleen, met jouw skatevrienden of op de skeelervereniging bij jou in de buurt.

Aan de SKATE4daags kun jij vanuit huis deelnemen, je trekt je skates aan wanneer je wilt en rolt de deur uit voor een lekker rondje. Vind je het leuk om samen te skaten, neem dan een vriend of vriendin mee. Of spreek met jouw skeelervrienden af om samen op pad te gaan. Daarnaast kun je bij verschillende skeelerverenigingen deelnemen aan de SKATE4daagse.

Hoe doe je mee bij een vereniging?
Wil je liever aansluiten bij een vereniging tijdens de SKATE4daagse? Onderstaand vind je (vanaf medio april) alle verenigingen in Nederland waar jij mee kunt doen aan de SKATE4daagse. Meld je snel aan bij de vereniging, ontvang jouw stempelkaart en ga van start voor de enige echte SKATE4daagse medaille.

Deelnemende verenigingen

Warmondse Ijs en skeelerclub Warmond
IJs en Skeelerclub Lindenoord Wolvega
Toer-, Wielren- en Skeelervereniging de Peddelaars Aalten
HSSV Houten
OMNI Skaters Alphen aan den Rijn
Ijs en skeelerclub Haaksbergen IJSCH Haaksbergen
Koggenwaard Hensbroek
SV Ids De Westereen
STV De IJshazen Hoogeveen
STW Wageningen
Skeelervereniging Surhuisterveen Surhuisterveen
Almeerse Schaatsvereniging Almere
SIVZeist Zeist
Schaats- en skeelervereniging DNIJ Apeldoorn Apeldoorn
EIJV Ede
DKIJV Delft
Schaats- en skeelervereniging Lek en Linge Culemborg
Wierdense IJSclub Wierden
Schaatstrainingsgroep Hoorn Hoorn
T.S.S.V. Braga Tilburg
Slikrollers St.-Annaparochie
Radboud Inline-skating Medemblik

Hoe doe je mee met de GoSkate app
In de gratis GoSkate-app kun jij je registreren om deel te nemen aan de SKATE4daagse. Je downloadt GoSkate en schrijft je in voor de SKATE4daagse Challenge. Kies zelf of je gratis mee wilt doen of dat je een medaille wilt ontvangen.

Ontvang jouw medaille
Wil jij thuis jouw medaille ontvangen, kies dat in de GoSkate-app voor het Pluspakket. Bij het inschrijven voor de SKATE4daagse in de app kun je aangeven voor welk pakket je gaat. 

  Basic Plus
Online medaille  ✅  ✅
Medaille    ✅
Prijs Gratis € 7,95

 

Skaten met GoSkate
Ga je alvast mooie rondjes maken voordat je deelneemt aan de SKATE4daagse, doe dat dan met GoSkate. Je vindt de mooiste routes bij jou in de buurt en je kunt jouw eigen route opslaan. Heel leuk, want zo kunnen andere skaters jouw rondje ook skaten. Je voegt gemakkelijk gevaarlijke punten in jouw route toe of die ene leuke hotspots langs de route. Je kunt kiezen voor de afstanden 5, 10, 15 en 20 kilometer, dus voor iedereen genoeg uitdaging!

Bekijk de onderstaande video en volg de 4 stappen om je aan te melden voor de SKATE4daagse!

1. Download de gratis GoSkate app in de App store of Play store
2. Geef aan dat je mee wilt doen aan de SKATE4daagse Challenge.
3. Je kiest zelf waar en wanneer je gaat skaten, het enige wat je hoeft te doen is GoSkate aanzetten als je van start gaat. De app slaat jouw route op en registreert dat je die dag meedoet.
4. Na vier keer skaten heb je de SKATE4daagse voltooid en ontvang je jouw medaille! 🥇

Download GoSkate op jouw telefoon en ga direct van start!

Als vereniging meedoen?
Wil jij met jouw vereniging aan de slag met de SKATE4daagse? Maak dan gebruik van het verenigingspakket! Meer informatie over het verenigingspakket is te vinden op knsb.nl/skate4daagse.

Skate Tips & Trics
Ben je op zoek naar tips & trics om je nog zekerder op je skates te voelen waardoor je veilig de weg op kunt? Bekijk dan de Learn to Skate videoreeks op  Schaatsen.nl/learntoskate. Japke Janneke legt je in zes korte video's de basisvaardigheden van het skaten uit. Veel plezier!

* Algemene voorwaarden deelname SKATE4daagse met de GoSkate app vind je hier.

De SKATE4daagse is een initiatief van de KNSB en wordt ondersteund door Daikin Hoofdsponsor van Schaatsend Nederland en de GoSkate-app.

Group 2