Tickets
Shop

SKATE4DAAGSE, skate je mee?

Van 10 t/m 16 juni 2024 vindt voor de vierde keer de Nationale SKATE4daagse plaats. Vier keer in één week lekker naar buiten om te skaten. Doe jij mee? Sluit je dan aan de bij de vereniging bij jouw in de buurt of ga lekker zelf op pad met de GoSkate app.

Wil je deze zomer lekker de weg op om te skaten en heb je zin in een uitdaging op wieltjes? Doe mee aan alweer de vierde editie van de Nationale SKATE4daagse van 10 t/m 16 juni. Ga in deze week vier keer op pad om te skaten bij een vereniging bij jou in de buurt of trek de natuur in om lekker te skaten.

Meerdere skateverenigingen in Nederland doen mee aan de SKATE4daagse en zij stellen de activiteit ook open voor niet leden. Kijk in onderstaand overzicht (wordt medio april aangevuld) bij welke vereniging jij mee kunt doen aan de SKATE4daagse. Meld je aan en ga voor die mooie SKATE4daagse medaille!

Deelnemende verenigingen

T.S.S.V. Braga Tilburg
Skeelervereniging Surhuisterveen Surhuisterveen
SIVZeist Zeist
STG Hoorn Hoorn
Warmondse IJs- en Skeelerclub Warmond
Skeelervereniging IDS Westereen
HSC de Draai Heerhugowaard
Edese ijsvereniging Ede
STV De IJshazen hoogeveen
DNIJ Apeldoorn
IJSCH Haaksbergen
IJs- en skeelervereniging Lindenoord Wolvega
STW Wageningen Wageningen
Radboud inline-skating medemblik
Skeelervereniging de peddelaars Hoogeveen
Houtense Skate- en schaatsvereniging Houten


Als vereniging meedoen of jouw vereniging aanmelden?
Wil jij met jouw vereniging deelnemen aan de SKATE4daagse? Maak dan gebruik van het verenigingspakket! Meer informatie over het verenigingspakket is te vinden op knsb.nl/skate4daagse.

Deelnemen vanuit huis met de GoSkate app?
Is er bij jou geen vereniging in de buurt of ga je liever vanuit huis op pad. Je kunt aan de SKATE4daags ook vanuit huis deelnemen, je trekt je skates aan wanneer je wilt en rolt de deur uit voor een lekker rondje. Vind je het leuk om samen te skaten, neem dan een vriend of vriendin mee. Of spreek met jouw skeelervrienden af om samen op pad te gaan. 

Hoe doe je mee met de GoSkate app
In de gratis GoSkate-app kun jij je registreren om deel te nemen aan de SKATE4daagse. Je downloadt GoSkate en schrijft je in voor de SKATE4daagse Challenge. Dit jaar is er alleen een gratis variant en je ontvangt digitaal de SKATE4daagse medaille in jouw GoSkate app.

Download GoSkate op jouw telefoon en ga direct van start!

Skate Tips & Trics
Ben je op zoek naar tips & trics om je nog zekerder op je skates te voelen waardoor je veilig de weg op kunt? Bekijk dan de Learn to Skate videoreeks op  Schaatsen.nl/learntoskate. Japke Janneke legt je in zes korte video's de basisvaardigheden van het skaten uit. Veel plezier!

Group 2