Tickets
Shop
Nieuws

E-learning

De KNSB heeft vier producten om de scholen te ondersteunen bij het aanbieden van leuke schoolschaatservaringen. Dit zijn: (1) lesboekjes, (2) leskaarten voor gymleraren, en (3) E-learning voor sportleraren.

E-learning

Naast de leuke lesboekjes, de leskaarten en de schoolschaatsbox hebben we ook een gratis e-learning ontwikkeld voor vakleerkrachten, combinatiefunctionarissen, buurtsportcoaches en gymdocenten, zodat jullie een leuke schoolschaatsles kunnen verzorgen aan kinderen tot en met 12 jaar. Er komt aan bod wat schaatsen is, welke oefeningen je kunt aanbieden in de gymzaal en op de ijsbaan en waar je allemaal op moet letten wanneer je met de kinderen naar de ijsbaan gaat.

Kortom: een leuke interactieve manier om kennis te maken met de schaatssport

Klik hier om naar de e-learning te gaan en gebruik de volgende inlogcode: IJSTIJD!1920

Scholingsdagen voor buurtsportcoaches / sportdocenten
Wil jij als (beginnende) verenigingstrainer, buurtsportcoach of (sport)docent zelf aan de slag met het geven van een schaats- of inlineskateclinic aan basisschoolleerlingen? Of wil jij van jouw gymles een schaats- of skateles maken maar weet je niet waar je moet beginnen? Organiseer een scholingsdag van de KNSB. Tijdens een scholingsdag (2-3 uur) krijg je leuke oefeningen mee die je met kinderen op schaatsen en/of skates kunt doen. Heb je interesse of wil je meer informatie ontvangen? Stuur dan een e-mail naar Martijn Hagens via m.hagens@knsb.nl


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan