Tickets
Shop
Nieuws 03 jun 2015

Baumgärtner en Silovs weg bij ploeg Veldkamp

Alexej Baumgärtner en Haralds Silovs moeten op zoek naar een nieuwe ploeg. Team Stressless, waar de Duitser en de Let het afgelopen seizoen hun wedstrijden voor reden, biedt het tweetal geen nieuw contract aan.

Foto : Neeke Smit

De reden achter het besluit is dat men de ploeg op een andere manier, nog meer rond Bart Swings op wil bouwen. “Met dat in het achterhoofd zijn we genoodzaakt afscheid te nemen van Haralds en Alexej”, zo laat coach Bart Veldkamp op de site van de ploeg weten.

Behalve Swings, Baumgärtner en Silovs stond ook Karlo Timmerman afgelopen seizoen onder contract bij Team Stressless. Over hoe het team er in de komende jaargang uit komt te zien, doet men nog geen mededelingen.

Lees al het transfernieuws in ons speciale transferoverzicht.


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan