Tickets
Shop
Nieuws 22 okt 2015

Nieuw: shop.schaatsen.nl

Heb je altijd al de kleding van de nationale schaatsselecties zelf willen dragen? Dat kan nu, want schaatsen.nl heeft shop.schaatsen.nl gelanceerd. Dit is de plek om de nationale kleding te kopen. Van schaatspak tot wielerbroek en van muts tot rugzak, alles is er te vinden.

De shop is onderdeel van een pakket aan wijzigingen en verbeteringen op schaatsen.nl. Vorig jaar is de website grondig vernieuwd en bij de lancering van het nieuwe platform kondigden we al aan dat de vernieuwing van schaatsen.nl een continu proces zou worden. Deze zomer is er door een groot team hard gewerkt om de website te verbeteren en aan te passen aan de wensen van de bezoekers.

Het meest zichtbare is misschien wel de nieuwe footer met de verwijzing naar de nieuwe shop.schaatsen.nl en de aanmeldknop voor onze #schaatsfan-actiemailing

Een ander belangrijk punt dat is aangepast is de kalender. Na opmerkingen van de gebruikers van de site is er naast de oude kalenderweergave nu ook een lijst beschikbaar. Daarbij is het eenvoudiger geworden om de juiste evenementen te vinden dankzij een duidelijkere filtering, kopjes en navigatie.

Ook is de kalender losgetrokken van de pagina met informatie over de topteams en toprijders. Deze informatie staat nu op de pagina 'teams'.

De pagina Het IJs Op, bedoeld voor iedereen die zelf graag op het ijs stapt, is ook vernieuwd. Het is hier nu mogelijk om meer verhalen, nieuwsberichten en andere artikelen te tonen. In de komende tijd zal de redactie van schaatsen.nl hier ook meer dan voorheen artikelen publiceren.

Schaatsen.nl blijft ook de komende tijd vernieuwen en deze aanpassingen zullen zeker niet de laatste zijn. 


Deel dit artikel op
Gerelateerde artikelen
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan