Tickets
Shop
Nieuws 10 nov 2014

Storm spelbreker op WK inline

Door slecht weer is op de tweede dag van de WK inline-skaten in het Argentijnse Rosario een groot deel van het programma afgeblazen.

Foto : Twitter-account MundialPatínRosario (@MundialPatinRos)

Na de voorrondes 500 meter voor junioren en 1000 meter voor senioren verslechterde het weer in Rosario. De storm die overtrok zorgde ervoor dat de organisatie zich genoodzaakt zag om het vervolg van de dag uit te stellen.

De wedstrijden in Rosario worden maandagochtend plaatselijke tijd 08.00 uur, in Nederland rond het middaguur, weer hervat.

Het programma begint met de halve finales 500 meter voor junioren, gevolgd door de 1000 meter voor senioren. Van beide onderdelen worden daarna de finales gereden. Daarna volgen de eindrondes in de afvalkoers voor junioren en punten-afvalkoers voor senioren.

Vanaf 13.00 uur (17.00 uur in Nederland) wordt het oorspronkelijke programma voor maandag weer opgepakt en volgen zonder middagpauze de 500 meter voor senioren, 1000 meter voor junioren, In de plaatselijke middag en avond worden vervolgens de aflossingswedstrijden voor zowel junioren als senioren verreden.

Bekijk al het nieuws en overige informatie over de WK inline-skaten op onze speciale pagina.


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan