Tickets
Shop
Nieuws 18 jan 2011

Viks stopt met sponsoring marathonteam

UTRECHT - Viks Parket stopt na 15 jaar als sponsor in de schaatssport. Het bedrijf heeft besloten zich na dit seizoen terug te trekken als geldschieter voor de ploeg waar onder andere Mariska Huisman deel van uitmaakt.

Eigenaar van Viks Parket Ronald de Beer

15 jaar geleden stapte Ronald de Beer met zijn bedrijf in de marathonsport. En in die jaren werd Viks Parket een bijna niet meer weg te denken naam in het marathonpeloton. Tot nu. De Beer: "Het werd tijd dat ik na 15 jaar gesponsord te hebben eens iets anders ging doen en de naam van mijn bedrijf meer regionaal op de kaart zou zetten. Die tijd is nu gekomen, maar ik blijf wel actief in de inline-skatesport."

De huidige ploegleider Gerrit Bakker, vindt de keuze van De Beer begrijpelijk, maar tevens jammer dat het Viks-team ophoudt te bestaan. Het huidige seizoen, wordt nog afgemaakt, met de Weissensee en Zweden als uitsmijters, maar de huidige schaatsters van het team, Mariska Huisman, Yvonne Spigt, Manon Kamminga en Bianca Roosenboom, moeten op zoek naar een nieuwe sponsor voor volgend jaar.

Schaatsen.nl spreekt morgen met de kopvrouw van het Viks-team, Mariska Huisman. Het video-interview komt dan online.


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan