Tickets
Shop
Schaatsers op social 13 mei 2024

Schaatsers op social: Een waardevolle Moederdag voor Irene en Jutta, genieten van de prachtige natuur

Irene Schouten deelt een prachtige foto met haar moeder, Jutta Leerdam is trots op die van haar, Mark Tuitert legde het Noorderlicht vast en verschillende schaatsers genieten van de natuur.

Foto : Instagram Melissa Wijfje

 Voor Irene Schouten was het een waardevolle Moederdag. 

Ook Jutta Leerdam stond stil bij deze bijzondere dag. 'Fijne Moederdag voor niet alleen de liefste, maar ook de sterkste mamma in de wereld. Ik heb er hier nooit over gesproken, maar mijn sterke moeder heeft net slokdarmkanker stadium 3 verslagen. Mam, jij bent mijn winnaar. Je kreeg een tweede kans en ik ben zo dankbaar dat je hier nog bent en we zullen zoveel herinneringen maken samen." In een volgende story brengt Leerdam een eerbetoon aan haar schoonmoeder, Pam Stepnick. 

Foto : Instagram Jutta Leerdam

Gunda Stirnemann (voorheen Nieman) werd in het zonnetje gezet, door haar dochter Victoria. 

De inlineskaters stonden vorige week aan de start van het Daikin NK Baan & Weg in Rotterdam. Stefan Westenbroek en Glenn Nijenhuis waren de beste sprinters.

Vijf keer mocht Berber Vonk het podium beklimmen. 

Een bijzonder weekend voor Valentina Berga - Belloni, want naast bondscoach was ze trotse moeder. Haar dochter Asia won de 100 meter bij de Junioren A. 

 Ook afgelopen weekend: het prachtige Noorderlicht. Mark Tuitert legde het vast. 

Yara van Kerkhof deelde mooi nieuws: zij verdedigde vorige week haar scriptie op de Vrije Universiteit in Amsterdam. Mocht ze een goede beoordeling krijgen, heeft ze haar studie bewegingswetenschappen - waarvoor ze onder meer stage liep in het Sofia Kinderziekenhuis - afgerond. 

Een deel van Team Albert Heijn Zaanlander was op trainingskamp op het prachtige Tenerife.

Maar in Nederland werd eveneens genoten van het weer.

Alles liep op rolletjes bij SPROG.

Hoewel de temperatuur buiten boven de twintig graden is, stond Niki Wories op het ijs. 

Marco van der Tuin maakte in februari bekend te stoppen als marathonschaatser. Hij vertelde over zijn droom naar Australië te fietsen met zijn vriendin Tessa. Op 13 april werden de tassen gepakt en stapte het duo op de fiets voor hun wereldreis. Via Instagram kun je hun reis volgen. Daar vertellen ze over alle belevenissen onderweg én delen ze het perfecte recept voor pasta carbonara van Laura Lorenzato, nadat ze de oud-teamgenote van Van der Tuin in Italië bezocht hadden. 


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan