Tickets
Shop
Schaatsers op social 24 jun 2024

Schaatsers op social: Nieuwe ploeg Jenning de Boo?

Jenning de Boo verschijnt in een ander pak op het ijs, de shorttrackers beklimmen de Stelvio, Melissa Wijfje boekt wielersucces en de olympiërs halen herinneringen op.

Foto : Instagram Jenning de Boo

De shorttrackers zijn in het Italiaanse Bormio, waar ze op het ijs staan en de bergen moeten trotseren. Zo beklommen ze onder meer de Stelvio.

Maar wat voor pak heeft Jenning daar aan? De langebaanschaatser van Reggeborgh keerde even terug naar zijn geliefde shorttrackbaan en gebruikte daarvoor het snijvaste pak van zijn marathoncollega's.

Ook de andere langebaanschaatsers zijn volop actief in de zomer. Melissa Wijfje was de beste in de eerste etappe van de Wielermeerdaagse.

Moeite om de maandagen door te komen? IKO steekt je een hart onder de riem.

Afgelopen weekend was in Heerde de Europacup. Veel Nederlandse toppers stonden aan de start, onder wie Jordy van Workum en Berber Vonk.

 Valérie Maltais, Jordan Belchos en Isabelle Weidemann fietsten mee met Grand défi Pierre Lavoie, een initiatief in Quebec dat zich inzet voor een gezonde levensstijl bij de Canadese inwoners van de stad. In drie dagen reden ze ruim 800 kilometer.

 Zondag was het een bijzondere dag: olympische dag. Voor veel atleten het moment hun herinneringen te delen. 

Ook kregen verschillende Nederlandse sporters een OLY-ereteken, een onderscheiding voor olympiërs als erkenning voor hun prestaties. 

In Groningen willen ze graag dat Kardinge behouden blijft, daarom voerden ze vorige week woensdag actie op de Grote Markt en gaven Joy Beune en Meike Veen een petitie aan de gemeenteraad.

Eline van Voorden, Nederlands kampioen marathonschaatsen bij de neo-senioren, deelde prachtige beelden van haar reis naar de Dolomieten. 

Het bleek een populaire bestemming...


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan