Tickets
Shop
Video 03 sep 2023

‘It giet oan!’ In musical De Tocht

Ruim een kwarteeuw geleden was er de laatste Elfstedentocht. In Spektakelmusical De Tocht gaat het eindelijk weer door. Met acteurs die zijn getraind door de Sven Kramer Academy word je al zingend en schaatsend meegenomen in het verhaal van De Tocht. Met een ijzingwekkend decor van de Friese elf steden én een draaiende ijsbaan rondom het publiek, gaat de musical in het speciaal gebouwde Friso Theater in Leeuwarden op 1 oktober in première.

Spektakelmusical De Tocht gaat over verbroedering, passie, afzien en keuzes maken. Vallen en opstaan, samen en alleen. In onderstaande video is een sneak preview van het Friso Theater in Leeuwarden te aanschouwen. Ook vertellen hoofdrolspelers Wolter Weulink, Theo Martijn Wever en Nandi van Beurden over hun eerste ijscontact en het verlangen naar De Tocht.

Schaatsen.nl geeft 2x 2 tickets weg voor Musical De Tocht!
De winactie is inmiddels afgelopen en de winnaars worden bericht. Bedankt voor je deelname!

Wil je zelf de Elfstedenmagie (her)beleven? Schaatsen.nl mag 2x 2 tickets weggeven voor Spektakelmusical De Tocht. Weet jij het antwoord op de onderstaande vraag? Doe dan mee aan onderstaande winactie en maak kans! Wie weet beleef jij deze winter het spektakel mee!

Deelname kan t/m 3 oktober. Bekijk hier de actievoorwaarden.


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan