Tickets
Shop
Shorttrack 12 feb 2023

Ticketverkoop WK Shorttrack 2024 van start!

Terwijl TeamNL in Dordrecht strijdt om de medailles, verheugen we ons alweer op het volgende shorttrackevenement: het WK 2024 in Ahoy! Ben jij erbij van 15 tot en met 17 maart?

Drie dagen lang zullen de Nederlandse shorttrackers er alles aan doen om het publiek te trakteren op een medailleregen. Met de kwalificaties op vrijdag 15 maart zijn er voor zowel de ochtend als de middag tickets te koop, voor een gereduceerd tarief. Welke toppers blijven foutloos en wie moeten vroegtijdig afhaken? 

Zaterdag en zondag worden de hoofdprijzen verdeeld. Suzanne Schulting heeft al zeven keer goud gewonnen op het WK, kan zij dit aantal opkrikken? Regerend wereldkampioene Xandra Velzeboer heeft de ambitie om haar titel prolongeren op de 500 meter, terwijl Jens van 't Wout beslag zal willen leggen op zijn eerste internationale eremetaal. En welke rol spelen de relays in het internationale veld? 

In 2021 moesten de Dordrechtse tribunes leeg blijven met het WK, nu mag Ahoy tot aan de nok toe gevuld worden om TeamNL aan te moedigen. Kortom, dé plek waar jij als shorttrackfan bij moet zijn! 

Bestel hier je tickets of kijk op de eventpagina voor meer informatie. Wees er snel bij, want een deel van de tickets is in de voorverkoop al bijna uitverkocht. Wil jij in het vervolg ook als eerste kaarten kunnen kopen? Schrijf je dan in voor de schaatsfanmailing

 


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan