Tickets
Shop
Nieuws 23 sep 2022

Holland & Barrett verlengt samenwerking met KNSB tot medio 2025

Holland & Barrett gaat nog drie jaar door als sponsor van de KNSB. De winkelketen in natuurlijke gezondheid en verzorging heeft het contract met de schaatsbond, dat deze zomer afliep, verlengd tot medio 2025. Holland & Barrett verbreedt zijn sponsorschap en ondersteunt naast het langebaanschaatsen ook shorttrack en natuurijsactiviteiten.

Het bedrijf stapte vorig seizoen in als sponsor van de KNSB. Tijdens de olympische winter was Holland & Barrett bij het langebaanschaatsen onder meer te zien op de nationale schaatspakken en de boardings bij (inter)nationale wedstrijden. De samenwerking is beide partijen uitstekend bevallen. 
 
“Met Holland & Barrett kregen we er vorig jaar een belangrijke partner bij. We passen goed bij elkaar, zo is ook gebleken uit de nieuwste marktonderzoeksresultaten”, zegt Jeroen Kraaij, commercieel directeur van de KNSB. “Het is mooi dat een prominente partij als Holland & Barrett, die de consument van natuurlijke en duurzame producten voorziet, zich voor langere tijd aan de KNSB verbindt. Het bewijst dat de schaatssport commercieel aantrekkelijk is en blijft.”
 
Marc Estourgie, algemeen directeur van Holland & Barrett: “Na een zeer succesvol eerste seizoen, zowel voor de atleten als voor ons sponsorschap, zijn we heel trots om ons partnership met de KNSB te verlengen. Het is een prachtige sport die in al zijn vormen perfect past bij Holland & Barrett en onze producten op het gebied van natuurlijke gezondheid en verzorging. We kijken weer uit naar het seizoen en hopen op mooie resultaten voor de atleten."


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan