Tickets
Shop
GoSkate 01 sep 2022

Doe mee met de Maandchallenge van september!

In september kun je via de GoSkate app weer meedoen met een nieuwe Maandchallenge. Dit zal de laatste maand van 2022 zijn waarbij we je uitdagen om mee te doen aan een skeelerchallenge. Dus meld je aan voor de challenge, trek je skeelers aan en ga lekker op pad!

Skater Anouk is skater van de maand augustus geworden. Zij heeft afgelopen maand 5 keer geskeelerd en in totaal ruim 45 kilometer afgelegd met de GoSkate app. Wie zal skater van de maand september worden? De nieuwe Maandchallenge luidt als volgt:

 "Skeeler in september minimaal 30 kilometer met de GoSkate app en maak kans op een MYLAPS ProChip inclusief 1-jarig abonnement."

Met de MYLAPS ProChip kun je tijdens het schaatsseizoen al jouw prestaties op de kunstijsbaan bij jou in de buurt bijhouden. Koppel de ProChip aan de GoSkate app, doe hem om voordat je de ijsbaan op stapt en al jouw rondetijden, afstanden en snelheden worden zichtbaar in de app. In deze video zie je hoe de chip precies werkt.

Hoe kan ik meedoen?
Om mee te doen met de Maandchallenge van september moet je jezelf aanmelden via de Challengespagina in de GoSkate app. Verder is het goed om te weten dat je sessies pas meetellen nadat je bent aangemeld voor de challenge.

Welke challenges zijn er nog meer?
Naast de Maandchallenge kun je ook nog meedoen met de seizoenschallenge in de app. In totaal doen er 470 skaters mee aan deze challenge, waarbij je zelf kunt kiezen welke afstand je wilt behalen: 250, 500 of 1.000 kilometer. In september zal er nog een nieuwe skatechallenge bijkomen, die één week zal duren. De exacte challenge houden we nog even geheim, maar zullen we van te voren aankondigen via de app!

Wil jij ook kans maken op leuke prijzen tijdens de Maandchallenges en meedoen met nieuwe uitdagende challenges? Download dan de gratis GoSkate app in de App Store of Play Store. Meer informatie over de skatefunctie in de GoSkate app vind je via go-skate.nl.


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan