Tickets
Shop
GoSkate App 04 okt 2022

Maak deze maand kans op gave prijzen bij GoSkate!

Het schaatsseizoen is weer begonnen en in oktober kun je bij GoSkate weer kans maken op gave prijzen. Hoe je kans kunt maken lees je in dit artikel!

Elke maand wordt er in de GoSkate app een Maandchallenge gehouden. Dus ook in oktober. Bij de Maandchallenge kun je altijd kans maken op gave prijzen als je deze voltooid. Nu het schaatsseizoen is begonnen, focussen we ons de komende maanden met de challenges ook op het schaatsen op de indoor ijsbaan. Met de GoSkate app kun je jouw schaatsprestaties op het kunstijs in Nederland bijhouden en analyseren middels een MYLAPS ProChip. Heb je geen MYLAPS ProChip? Bij GoSkate kun je deze voordelig aanschaffen.

De Maandchallenge van oktober luidt als volgt:
Schaats in oktober minimaal 50 kilometer met de GoSkate app en maak kans op een boek over Jeen van den Berg en een schaatscadeaukaart t.w.v. €20!

Hoe kan ik meedoen?
Om mee te doen met de Maandchallenge van oktober moet je jezelf aanmelden via de Challenges pagina in de GoSkate app. Verder is het goed om te weten dat je sessies pas meetellen nadat je bent aangemeld voor de challenge.

Minthe heeft de Maandchallenge van september gewonnen!
In september hebben er meer dan 180 skaters meegedaan met de challenge en hiervan hebben 73 de challenge behaald. De challenge luidde als volgt: “Skeeler in september minimaal 30 kilometer met de GoSkate app”. Minthe heeft de challenge gewonnen en acht keer geskeelerd tijdens haar deelname. Hiermee heeft zij 86,6 kilometer afgelegd. Totaal is er door de deelnemers van de challenge, ondanks de vele regenachtige dagen, 526 keer geskeelerd in september met de app.

Welke challenges zijn er nog meer?
Naast de Maandchallenge kun je ook meedoen met de seizoenschallenge in het schaatsseizoen. Je kan zelf kiezen welke afstand je wilt behalen: 250, 1.000 of 2.500 kilometer. Gedurende het schaatsseizoen zullen er nog diverse nieuwe challenges in de app toegevoegd worden.

Wil jij ook kans maken op leuke prijzen tijdens de Maandchallenges en meedoen met nieuwe uitdagende challenges? Download dan de gratis GoSkate app in de App Store of Play Store. Meer informatie over de schaatsfunctie in de app vind je via go-skate.nl.

 


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan