Tickets
Shop
GOSKATE 07 okt 2022

Dit was het skateseizoen 2021/2022 van GoSkate!

De zomer is al even afgelopen, maar nu zit toch ook echt het skateseizoen erop. We gaan ons vanaf nu weer focussen op het schaatsen op de kunstijsbaan. De eerste ijsbanen in Nederland zijn zelfs al weer open. Benieuwd naar hoeveel kilometers alle GoSkate gebruikers hebben afgelegd en hoeveel sessies er gedaan zijn in het afgelopen skateseizoen? Lees dan snel verder!

Na elk seizoen geven we je altijd graag een kleine inkijk in de statistieken van GoSkate. Gedurende het skateseizoen van 2021/2022 zijn er 15 skatechallenges gehouden in de app, waaronder de SKATE4daagse 2022. Hier zullen we later nog meer over vertellen. Het gebruikersaantal is ook met ruim 4.500 toegenomen tot 34.500.

In juni 2022 bereikte de GoSkate app ook de magische grens van 250.000 sessies. Dit is natuurlijk een heel mooi aantal om trots op te zijn! Tijdens het skateseizoen zijn er totaal meer dan 12.000 skatesessies gedaan door de gebruikers van GoSkate. Hierin hebben jullie meer dan 151.500 kilometer geskeelerd. Dit is gemiddeld 12,6 kilometer per sessie. Erg knap!

De SKATE4daagse van 2022

In dit skateseizoen heeft ook de tweede editie van de SKATE4daagse plaatsgevonden in de GoSkate app. Met ruim 750 deelnemers was dit weer een succes en een groot feest. Tijdens de tweede editie is er 1.182 keer geskeelerd en heeft 60% van de deelnemers de challenge behaald. Meer over de tweede editie lees je in dit artikel. De datum voor de volgende editie is ook al bekend. Deze zal gehouden worden van 12 tot en met 18 juni 2023!

Schaatsen met de GoSkate app

Tijdens het schaatsseizoen kun je natuurlijk gewoon gebruik blijven maken van de GoSkate app. Koppel je MYLAPS ProChip aan jouw profiel in de GoSkate app en stap het ijs op. Middels lussen in het ijs worden je rondetijden heel nauwkeurig gemeten en bijgehouden. Heb je nog geen ProChip? Via de app of onze website kun je deze voordelig aanschaffen.

 Download de gratis GoSkate app in de App Store of Play Store. Meer informatie over GoSkate vind je via www.go-skate.nl.


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan