Tickets
Shop
Nieuws 23 mei 2022

Schaatsers op social: bruiloft van Antoinette en Ireens standbeeld

Wat hebben de schaatsers en inlineskaters de afgelopen week beleefd? In 'schaatsers op social' blikken wij terug op wat er zoal gedeeld is. Volg jij ons al op Instagram via @schaatsen.nl?

Foto : Instagram Ireen Wüst

Vorige week vrijdag beleefde Antoinette een prachtige dag, want ze stapte in het huwelijksbootje met Coen Rijpma. Ze zal vanaf nu door het leven gaan als Antoinette Rijpma - de Jong. Van harte allebei!

Voor Jutta Leerdam was het ook een bijzondere week. Ze nam definitief afscheid van haar oude ploeg Worldstream-Corendon en vierde dat ze vijf jaar een relatie heeft met Koen Verweij. 

In Goirle is Ireen Wüst geëerd voor haar roemrijke carrière. Met een standbeeld van kunstenares Iris Le Rütte bij het gemeentehuis zal de meest succesvolle Nederlandse olympiër aller tijden niet vergeten worden. 

Kunstrijders Michel Tsiba en Daria Danilova mochten dan op vakantie zijn, echt rust konden ze niet nemen.

Gary en Manon Hekman vierden dat hun 'vrolijke vriend' Odin al tien maanden is. 

Ondertussen trainden de rijders van Reggeborgh hard op Mallorca,...

... was het een waar kat-en-muisspel tussen Stefan Westenbroek en Kjeld Nuis,...

... maar was er ook genoeg ruimte voor ontspanning. 

Skateboulevard kende een succesvol weekend in Rijssen. Hieronder laten ze onder andere de spectaculaire aflossing zien die ze gewonnen hebben.

De Oostenrijkse Vanessa Herzog is volop in training voor het inlinen. Vanuit de kofferbak gaf ze een inkijkje in haar training.   

Ook de marathonschaatsers van Team Van Ramshorst maakten veel uren op de skeelers. 

In het krachthonk was het voor Dai Dai N'tab flink afzien. 

En Suzanne Schulting begroette een nieuw gezinslid. 

Dat Sjinkie Knegt één van de beste shorttrackers van Nederland is na zijn historische medailles, wisten we al. Maar inmiddels heeft hij het zelfs geschopt tot de centrale examens van de middelbare scholieren. Weet jij het goede antwoord?


 


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan