Tickets
Shop
GoSkate 01 jun 2022

De Maandchallenge van juni staat voor je klaar in GoSkate!

Elke maand wordt er een Maandchallenge gehouden in de GoSkate app en dit keer kun je kans maken op een skatepakket van Plutosport.nl. Hoe? Dat lees je in dit artikel!

In juni hebben we naast de SKATE4daagse ook weer een Maandchallenge voor je klaarstaan in de GoSkate app. Deze maand luidt de challenge als volgt:

Skate in juni minimaal 50 kilometer met de GoSkate app en maak kans op een skatepakket van Plutosport.nl.

Hoe kan ik meedoen?
De Maandchallenge loopt via de Challenges pagina in de GoSkate app. Je kunt de app gratis downloaden in de App Store of Play Store. Om mee te doen moet je jezelf eerst even aanmelden voor de challenge:

  • Open de ‘Challenges’ pagina in de app;
  • Klik op de ‘Maandchallenge van juni 2022;
  • Kies vervolgens voor ‘Join challenge’ om mee te doen;
  • Selecteer bij jouw doel en kies vervolgens voor de gratis variant.

Je doet nu mee met de Maandchallenge van juni. Tijd om kilometers te maken! Ready? Set. GoSkate!

Saskia is skater van de maand mei
De winnaar van de Maandchallenge van mei is geworden skater Saskia. Zij heeft de enige echte skatezak van GoSkate gewonnen! Saskia heeft tijdens de challenge 166,12 kilometer afgelegd en dit heeft zij gedaan in 9 sessies. Dat is gemiddeld 18,4 kilometer per sessie! Totaal deden er 135 skaters mee aan de Maandchallenge van mei.

Wil jij net als Saskia meedoen met uitdagende GoSkate challenges? Download de app gratis in de App Store of Play Store. Meer informatie over GoSkate vind je op www.go-skate.nl.


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan