Tickets
Shop
Nieuws 10 feb 2022

De leukste acties tijdens deze Spelen voor jou!

De Spelen in Beijing zijn in volle gang en de Nederlandse schaatsers hebben al meerdere successen mogen vieren! Ook jij kunt succes behalen en leuke prijzen winnen. Wij zetten de leukste winacties tijdens deze olympische periode voor jou op een rij.

#Weowntheice – win een unieke schaatsexperience of TeamNL kleding 
Support jij de schaatsers, shorttrackers en kunstrijdster van TeamNL? Stuur dan nu jouw fanfoto in en je wordt onderdeel van de felicitatiemozaïek die wij posten na het behalen van een medaille. En wanneer jij een foto upload maak je kans op een unieke schaatsexperience voor twee personen of een gepersonaliseerde TeamNL hoodie of sweater.
--> Stuur je foto in! #Weowntheice

VIP-reis naar de ISU WK Allround & Sprint 
Erben en Rintje zijn al onderweg naar Hamar en nemen jou graag mee naar de ISU WK Allround & Sprint van 3 tot en met 6 maart 2022. Wanneer je jouw gegevens achterlaat op de Daikin-actiepagina reis jij misschien binnenkort als VIP naar Noorwegen.
-->
Ga naar Daikin actiepagina 

Win een set Viking Eclips schaatsen t.w.v € 509,99 
Wil jij zelf ook genieten van comfortabel schaatsen? Beantwoord dan de vraag van Holland & Barrett en wie weet win jij deze topschaatsen van Viking!
-->
Beantwoord de vraag en win 

Speel mee voor de Garmin Vivoactive smartwatch 
Er is weer een nieuwe schaatskrabben waar je deze keer de Garmin Vivoactive smartwatch kunt winnen. Krab jij drie dezelfde schaatssymbolen open? Dan maak je kans op dit mooie sporthorloge t.w.v. €299,99 aangeboden door Campina.
--> Speel schaatskrabben

Vind de goudstaaf en win €25.000
De GAMMA goudjacht is in volle gang! Een spannende zoektocht door Nederland naar een verstopte goudstaaf. Zoek mee en wie weet vind jij de goudstaaf t.w.v. € 25.000.
-->
Gammagoudjacht.nl 


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan